Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 19 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri! 19 Temmuz transfer haberleri

19.07.2017 - 10:06 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Kara Kartal forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Listede birçok dünya yıldızının yer aldığı Beşiktaş forvet transferinde Fikret Orman ve yönetim üç isim üstünde odaklandı. Negredo, Babacar ve Remy İşte 19 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve merak edilen detaylar...

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz transfer haberleri

Forvet transferi konusunda çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta Negredo ismi son günlerde ön plana çıkmaya başladı. Valencia'nın futbolcusu olan Negredo geçen sene Middlesbrough forması giymişti. Kiralık olarak geçen bir senenin ardından takıma geri dönen Negredo'nun 3.9 Milyon Euro'luk maliyetini ödemek istemeyen Valencia'ya Beşiktaş 3 Milyon Eurosunu biz verelim teklifinde bulundu.

Haberin Devamı

Negredo için fırsat indirimi.

Beşiktaş, oyuncunun 3.9 milyon euro'luk maliyetinden kaçmak isteyen İspanyollara 'Maaşının 3 milyon euro'sunu biz ödeyelim' teklifi yaptı. Valencia, başka talibi olmayan Negredo'yu kiralamaya sıcak bakıyor

Beşiktaş'ın, pek çok alternatif arasında gündemine gelen Alvaro Negredo'yu kiralamak için girişimlere başladığı iddia edilmişti. Bu gelişmeler üzerine siyah-beyazlıların 31 yaşındaki forvetin kulübü Valencia'ya yaptığı teklif konusunda da yeni gelişmeler ortaya çıktı. Buna göre Beşiktaşlı idarecilerin, Negredo'nun yüksek maliyetinden kurtulmak isteyen İspanyol ekibine kiralama bedeli olmaksızın sadece oyuncunun maaşının bir kısmını ödemeyi teklif ettiği ileri sürüldü. Beşiktaş'ın Valencia'dan yılda 3.9 milyon euro kazanan Negredo'nun alacağının 3'ünü karşılayabileceğini bildirdiği, bunun üzerine İspanyol yetkililerden olumlu yanıt aldığı dile getirildi. Satın alma opsiyonuyla kiralanmak istenen tecrübeli golcü için bonservis bedeli olarak da 5.5 milyon euro'luk bir öneride bulunulduğu kaydedildi. Kulüpler arasında kesin anlaşma sağlanması halinde İspanyol futbolcu ile masaya oturacak olan yönetim, Negredo'yu 1 yıllığına kadrosuna katabilir.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz transfer haberleri

28 milyona gelmişti

Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen Negredo, çıktığı 39 maçta 10 gol, 5 asistlik performans gösterdi. Daha önce Rayo Vallecano, Real Madrid, Almeria, Sevilla ve Manchester City formaları giyen İspanyol oyuncu, 2015'te 28 milyon euro'ya Valencia'ya transfer olmuştu. Kulübü ile sözleşmesi 2019'da bitecek olan Negredo'nun şu anki piyasa değeri 7.5 milyon euro civarında. Middlesbrough'da haftalık 100 bin euro'ya oynayan Negredo, İngiliz ekibinde yaklaşık 3.8 milyon euro'yu cebe koymuştu. (Fotomaç)

Yusuf Erdogan’da son raunt

Beşiktaş Yönetimi Çin dönüşü Yusuf Erdoğan için Trabzonspor’la masaya oturacak

Kartal Yusuf Erdoğan için gerisaymaya başladı. Gökhan Töre'nin sakatlanmasının ardından alternatif isimlere yönelen Siyah-Beyazlılar, Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan için Başkan Muharrem Usta ile masaya oturacak. Bu transferde Beşiktaş'ın parayla birlikte 2, 3 futbolcuyu Trabzonspor'a teklif edeceği öne sürüldü.. (Takvim)

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz transfer haberleri

Pepe'nin yanına Mangala!

Marcelo’nun yerini doldurmak için büyük çaba sarf eden Kartal, son olarak gündemine Manchester City’li Eliaquim Mangala’yı aldı. Yönetim, Fransız futbolcuyu kiralamak için çalışmalara başladı.

Gelecek sezonda hem ligde hem de Avrupa’da önemli başarılar elde etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, savunma hattını 10 yıllık Real Madrid kariyerini noktalayan Pepe’yle güçlendirmişti. Ancak UEFA’yla yapılan Finansal Fair-Play anlaşması sebebiyle savunmasındaki bir diğer önemli isim Marcelo’yu 7.5 milyon Euro’ya (30 milyon TL) Lyon’a gönderen Kara Kartal, Sambacı’nın yerine yeni bir isim kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda; Dinamo Kiev’den Domagoj Vida, Barcelona’dan Thomas Vermaelen ve Sao Paulo’dan Douglas gibi isimlerle temas kuran yönetimin son olarak Manchester City’li Eliaquim Mangala’yı gündemine aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz transfer haberleri

Havada-karada geçit yok!

.İngiliz basınında çıkan haberlere göre Kara Kartal’ın, geçen sezon Valencia’da kiralık olarak forma giyen Fransız stoperi aynı formulle takımına kazandırmaya yakın olduğu iddia edildi. 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon geçici olarak görev yaptığı La Liga temsilcisinde 33 karşılaşmada forma giyip rakip fileleri 2 kez havalandırmıştı. Bire bir pozisyonlardaki başarılı görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli isim, hava toplarında da oldukça etkili olmasıyla tanınıyor. (Fanatik)

Arjantinliler ‘Mina’ dedi.

Marcelo'yu Lyon'a gönderen Beşiktaş için bir iddiada Arjantin'den geldi. Ülkenin La Nacion gazetesi River Plate'te forma giyen Arturo Mina için Rusya ve Türkiye'den teklifler geldiğini, 26 yaşındaki Ekvadorlu oyuncunun da Avrupa'ya açılma zamanının geldiğini düşünmeye başladığını yazdı. Haberde Türkiye şampiyonunun, 1.90'lık stoperi kadrosuna katabileceği ifade edildi.. (Fotomaç)

Beşiktaş transfer haberleri 19 Temmuz transfer haberleri

3 forvetten biri haftaya bitiyor

Fikret Orman, Çin dönüşü Babacar, Remy ve Negredo için Avrupa seferine çıkacak

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta listeye Alvaro Negredo'nun da dahil edilmesinin ardından forvet aday sayısı üçe yükseldi. Şu anda takımla birlikte Çin'de bulunan Başkan Fikret Orman, döndükten sonra Avrupa seferine çıkarak Khouma Babacar, Loic Remy ve Alvaro Negredo için temaslarda bulunacak. Babacar'ın maliyetinin yüksek olması, Remy ile Everton, Marsilya ve Southampton'ın da ilgilenmesi siyah-beyazlılar için Negredo ismini öne çıkarıyor. Siyah-beyazlıların, üç golcüden birisini önümüzdeki haftaya kadar bitirerek forvet sorununu çözmeyi planladığı öğrenildi.

Geçen sezonu Middlesbrough'da kiralık geçiren Negredo, 36 maçta 9 gol ve 4 asistle oynadı. (Sabah)