Futbol Beşiktaş transfer haberleri (3 Temmuz transfer haberleri)

Beşiktaş transfer haberleri (3 Temmuz transfer haberleri)

03.07.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transferler döneminde emin adımlarla ilerliyor. Beşiktaş, transfer döneminde defans için dünya yıldızı olan Pepe ile ilgileniyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmaya planlayan Beşiktaş, Pepe ile defansı sağlama almak istiyor. Forvet için ise gündeme gelen son isim ise Javier Hernandez.

Beşiktaş transfer haberleri (3 Temmuz transfer haberleri)

Beşiktaş, Pepe transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Forvet bölgesi için ise son aday Meksikalı yıldız oyuncu Javier Hernandez olarak bildiriliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Javier Hernandez sesleri

Vincent Aboubakar'ı takımda tutmak için Porto ve Lorient'le görüşen Beşiktaş'ın, 'Minik Bezelye' anlamına gelen 'Chicharito' lakaplı Javier Hernandez'in peşinde olduğu yazıldı. Siyah-beyazlıların gündemindeki isimlerden birisinin de 'Chicharito' lakaplı Javier Hernandez olduğu öğrenildi.

Yönetimin, Meksikalı futbolcu için nabız yokladığı ileri sürüldü. Chicharito, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da oynadıktan sonra, Bayer Leverkusen'e transfer olmuştu.

Alman ekibinde 54 maçta 28 gol ve 7 asistlik performans sergileyen 29 yaşındaki futbolcu 96 kez de Meksika Milli Takımı'nın formasını giydi.

Pepe transferinde son dakika! Açıkladı...

Önümüzdeki sezon hem Türkiye’deki lig şampiyonluğunu korumak hem de Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alarak adından söz ettirmek isteyen Beşiktaş, transferde bu yazın en büyük bombasını patlatmaya çok yakın...Savunmaya mutlaka takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, gözünü Real Madrid’le yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Pepe’ye çevirmişti. 34 yaşındaki savunmacıyı ikna etmek için önce menajeri Jorge Mendes’le görüşen, ardından takım arkadaşı Ricardo Quaresma’yı devreye sokan Beşiktaş, en son hamlesini de, Mendes’le yakın ilişkileri olan menajer Ahmet Bulut üzerinden yaptı.

Haberin Devamı

nfederasyon Kupası'nın sona ermesiyle tatile çıkan Pepe, yaptığı açıklamada, "Şimdi biraz dinleneceğim, daha sonra kararımı açıklayacağım. Neler olacağını ben de bilmiyorum ama Real dönemim kesinlikle bitti." dedi

Yeniden Loic Remy

Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın olmama ihtimalini göz önünde bulundurarak planlar hazırladı. Loic Remy’yi geçen sezon da yönetime öneren menajerler siyah-beyazlıların kapısını yine çaldı. Şenol Güneş’in kararını bekleyen idareciler, Aboubakar’dan istediği sonucu alamazsa, iki üst düzey golcüyü kadrosuna katmaya çalışacak.

Golcü transferindeki tüm mesaisini Aboubakar üzerinde yoğunlaştıran Beşiktaş Yönetimi, şu ana kadar istediği sonucu alamayınca alternatif isimlere yöneldi. Siyah-beyazlı kulübün belirsiz durumunu yakından takip eden menajerler, Loic Remy ismini önerdi.

Haberin Devamı

Bonservisi Chelsea’de bulunan fakat geçtiğimiz sezonu Cyrstal Palace’da geçiren Fransız golcü, geçen sene de Beşiktaş’a teklif edilmişti. Remy dışında, Giroud, Jimenez, Llorente gibi isimleri de alternatifler arasında tutan siyah-beyazlılar, Remy ismini de Şenol Güneş’e soracak.

Aboubakar’ın mutlaka takımda tutulmasını isteyen tecrübeli teknik adamın raporlarına göre hareket edecek yönetim, gerekirse iki forvet birden alacak. Eğer Aboubakar’dan olumsuz bir sonuç çıkarsa idareciler, kiralama yöntemiyle 2. üst düzey golcüyü renklerine bağlayacak.

Pektemek kalabilir

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş’in ise, bütçe ve transferdeki hareketliliğe göre, Mustafa Pektemek’in takımda kalabileceğini söylediği ortaya çıktı. Ömer Şişmanoğlu ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen yönetim, iki yabancı golcü alamaması durumunda, Pektemek’i göndermeyi düşünmüyor.

Bu oyuncunun Başakşehir’deki performansını beğenen Güneş’in önceliğinin, Aboubakar, Cenk ve Mustafa olduğu ortaya çıktı. Forvet konusunda Güneş ile bir görüşme yapan yönetimin, “Hocam hiç merak etmeyin, istediğiniz gibi güçlü bir forvet hattı olacak” şeklinde konuştuğu öğrenildi.