Skorer Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

23.07.2012 - 09:33 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Beşiktaş'tan çifte bomba...

Siyah-beyazlı kulüp, İskoç kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile 2 yıllığına anlaştı.

Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile 2 yıllığına anlaştı. Siyah-beyazlılar, bonservis bedeli ödemeyeceği iki oyuncuyu, bu hafta İstanbul'a getirerek yeni transferlerine imza attıracak.

Anlaşma sağlanan Allan McGregor yıllık 1.2 milyon euro alacağı öğrenildi.

İki ismi renklerine bağlayan Beşiktaş, forvet arayışlarını ise sürdürüyor. Kartallar, golcü bir ismi daha renklerine bağlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Q7’nin yerine Olcay!

Teknik Direktör Samet Aybaba, hem orta alanda, hem de kanatlarda başarıyla görev yapan Olcay Şahan’ı Ricardo Quaresma’nın yerine ilk 11’e monte etmeyi düşünüyor

Haberin Devamı

Kaiserslautern’den Beşiktaş’a transfer olduğu dönem yıllık ücreti nedeniyle eleştirilen Olcay Şahan’ın kamptaki performansı, teknik heyeti ve yöneticileri memnun etti. Antrenör Ulvi Güveneroğlu’nun uzun süredir takip ederek ısrarla yönetime aldırdığı Olcay’ın, adaptasyon sorunu yaşamaması da, teknik heyet için ayrı bir artı oldu.

Samet Aybaba’nın, hem orta saha, hem de kanatlarda kullanması nedeniyle bu oyuncuyu yeni sezonda ilk on birde oynatması beklenirken, yönetim bundan sonraki sezonlarda da, Olcay gibi yurt dışında yetişen futbolcuları mercek altına alacak. İdmanlardaki çift kale maçların yanı sıra, Manchester City karşısında da geçer not alan genç gurbetçi, hem karakter, hem de neşeli tavırlarıyla şimdiden takımın en çok sevilen isimlerinden biri oldu.

Antrenmanlarda sıfır noktasına yakın bölgelerden bile attığı gollerle ayakta alkışlanan Olcay Şahan, yeni sezonda Samet Aybaba tarafından Ricardo Quaresma’nın yerinde oynatılacak. Samet Aybaba, Olcay’ın Q7’den çok daha yararlı olacağını söylediği belirtildi.