Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

21.06.2013 - 08:04 | Son Güncellenme:

Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Beşiktaş antrenör için Almanya seferinde!

Ronaldinho geliyor mu?

Almeida ayrılıyor mu?

Fabricio reddedildi

Beşiktaş antrenör için Almanya seferinde!

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen gündemdeki teknik adam adaylarıyla pazarlık masasına oturmak üzere dün sabah yurt dışına çıkarma yaptı. Siyah-beyazlı idareci, Almanya’da Schaaf, Favre ve Slomka ile bir araya gelecek.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki’yi çok istemesine rağmen sözleşme imzalatamayan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, dün sabah Almanya’ya uçtu. Özen daha önce ön görüşme yapılan Werder Bremen’in eski teknik direktörü Thomas Schaaf başta olmak üzere birçok teknik adamla transfer görüşmesi yapacak.
Beşiktaş’taki yeni futbol yapılanmasını kabul edebilecek bir teknik adamla anlaşarak Türkiye’ye dönmek isteyen Önder Özen’in, Mönchengladbach Teknik Direktörü Lucien Favre ve Hannover’in hocası Mirko Slomka ile de bir araya gelmesi bekleniyor. Favre ve Slomka’nın boşta olması nedeniyle bu iki teknik adamla anlaşması zor gözüken Önder Özen’in, Thomas Schaaf ile mutabakata varması yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.
Görüşeceği bütün teknik adamlarla ilgili olarak yönetim kurulunu bilgilendirecek olan Önder Özen, Başkan Fikret Orman’ın onaylayacağı ismi bir kez daha yurt dışına çıkarak Türkiye’ye getirtecek. Uzun süredir yabancı bir teknik adamın takımın başına getirilmesini isteyen Fikret Orman’ın da, Thomas Schaaf ismine çok sıcak baktığı ifade edildi.
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi’nde yer alan bazı isimlerin yerli teknik adam için baskı yaptığı Başkan Fikret Orman, önerilen isimlerden Mustafa Denizli’ye mesafeli yaklaşırken, Ertuğrul Sağlam ile Şenol Güneş’e daha sıcak bakıyor. Teknik Direktör arayışlarını aceleye getirmeden mutlu sonla noktalamak isteyen Orman, krizin önümüzdeki hafta başına kadar devam etmesi halinde takımın başına yerli bir hoca getirecek.

Haberin Devamı

Ronaldinho geliyor mu?

Evini yakarlar
Başkan Orman ve ikinci başkan Çebi'nin, "Ronaldino'ya teklifte bulunduk, yanıt bekliyoruz" haberleri Brezilya'da tepki görünce; sambacı "mutluyum" demek zorunda kaldı. Menajer Salerno, "Ronaldinho ayrılacağını söylemeye korkuyor, çünkü açıklarsa evini yakarlar" diye konuştu

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta gözler Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transferine çevrildi. Başkan Fikret Orman'ın, önceki gün yaptığı basın toplantasında "Eğer maddi şartlar bizim istediğimiz gibi olursa, bu transfer olur. Aksi takdirde takım içindeki dengeleri bozmayız"; İkinci Başkan Ahmet Çebi'nin de, "Biz teklifimizi yaptık, yanıt bekliyoruz" ifadelerinin ardından gözler Ronaldinho'ya çevrildi. Brezilyalı oyuncunun da bu teklife sıcak baktığı ifade edilirken, dün ise ilginç bir gelişme yaşandı. Ahmet Nur Çebi'nin İtalyan menajer Antonio Salerno aracılığıyla getirmeye çalıştığı Ronaldinho, Facebook adresinden iddialara şöyle yanıt verdi:

NEDEN BÖYLE KONUŞUYOR?
"Ben sadece Libertadores şampiyonluğuna konsantre olduğumu söylemek istiyorum. Benim konsantrasyonum sadece kupa tacını gitmek. Bunun dışında her haber spekülasyondur. Haydi Horoz, koş Horoz!" Brezilyalı futbolcunun kendi adresinden yaptığı bu açıklamanın ardından, ikinci başkan Çebi de menajer Salerno ile temasa geçerek, "Neler oluyor, bu nasıl bir açıklama?" diye sordu. İtalyan menajer ise, Ronaldinho'nun neden böyle bir açıklama yaptığını şu sözlerle dile getirdi: "Sorun yok, Mineiro küçük bir şehir. Şu durumda aksi bir açıklama yapsa, evini bile yakarlar!"

Haberin Devamı

Almeida ayrılıyor mu?

Beşiktaş'ın Portekizli forveti Hugo Almeida'ya, İngiltere'den teklif geldi. Ada basını, Everton kulübünün Hugo Almeida ile anlaştığını iddia etti. Portekizli oyuncunun aldığı yüksek maaşın siyah-beyazlı yönetim tarafından indirilmek ve sözleşme uzatılmak istendiği, ama Hugo Almeida'nın buna yanaşmadığı için Beşiktaş tarafından satış listesine konulduğu bildirildi. Siyah-beyazlı yönetim de Portekizli forvet konusunda, net bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Fabricio reddedildi

Beşiktaş'tan sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Siyah beyazlıların, şimdiye kadar ismi G.Saray ile anılan Internacional'in sol beki Fabricio için teklifte bulundukları belirtildi. Ancak Internacional Kulübü Futbol Direktörü Luis Cesar Souto, Beşiktaş'ın teklif ettikleri bu rakamı komik bulduklarını belirterek, "Evet, bir teklif geldi ama gülünç bir rakamdı! Üzerinde düşünmedik bile ama böyle bir teklif oldu" ifadesini kullandı. Transfer piyasasında herkes euro kurunda transfer yaparken, Beşiktaş'ın dolar teklif ettiğini belirten Souto, "Teklif ayrıca yanlış bir kurda geldi. Avrupa'da artık bu şekilde transferler olmuyor. Gerçekten bunu düşünmüyoruz. Karşı bir teklif bile yapmadan onlara ilgilenmediğimizi söyledik" ifadelerini kullanarak siyah-beyazlılara kapıları kapattıklarını belirtti.