Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

31.07.2013 - 10:49 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

KOÇ gibi Ronaldinho!

Hutchinson KAP’a bildirildi

Ada'dan teklif var

KOÇ gibi Ronaldinho!

YILLARDIR Türk spor basınının manşetlerini süslüyor Ronaldinho… Giydirilmeyen forma, yakıştırılmayan takım kalmadı Sambacı yıldıza. Ancak bu rüya bir türlü gerçek olmadı. Barcelona forması ile dünyanın en iyisi olarak damgalanan R10, önce Milan‘a oradan da Flamengo ve Atletico Mineiro formalarıyla ile ülkesi Brezilya’ya geri döndü. Fakat yıllar geçse de Ronaldinho’dan vazgeçmeyen Kartal, ‘Peri Masalı’na mutlu bir son yazmak için son hamlelerini yapıyor. Öyle ki Beşiktaş yönetimi, aylardır bir “İlgileniyoruz”, bir “İlgilenmiyoruz” dediği 33’lük dünya yıldızının abisi ve menajeri Roberto Assis’i önceki gece İstanbul’a getirdi.

Haberin Devamı


BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Hamza Nur Çebi tarafından gizlice yürütülen operasyon sonunda dün Ronaldinho’nun menajeri ile masaya oturuldu. Swiss Otel’de geç saatlere kadar süren görüşmelerde iki taraf da kozlarını masaya yatırdı. Efsanevi yıldızın maaşı konusunda yapılan müzakereler son derece olumlu geçerken, aradaki en büyük pürüz Ronaldinho’nun Brezilya kıtasında faal olan 5 milyon euroluk sponsorları ile bonservis bedelinde çıktı. Acilen sponsor arayışı başladı.

En geç Ocak’ta

Kartal SİYAH-BEYAZLILARIN sponsorluk arayışlarında ise ön plana Koç Grubu çıktı. Dünyada kaldırmadığı kupa kalmayan Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelmesinde rol almak isteyen Koç Grubu, Beşiktaş’a sponsor olmak için haber gönderdi. Başkan Fikret Orman ve yönetimi de bu öneriye sıcak bakarken, Ronaldinho’nun yanı sıra Koç Grubu ile de görüşmeler başladı.

Dünya çapında ses getirecek transfer, bonservis sorunu çözülemezse yıl sonu R10’un kontratı sona erince gerçeğe dönüşecek.

Hutchinson KAP’a bildirildi

Beşiktaş, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson’ın transferi için oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Atiba Hutchinson’un şirketimize transferi konusunda kendisiyle görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Kanada Milli Takımı’nın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hutchinson, son olarak Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında forma giyiyordu.

Haberin Devamı

Ada'dan teklif var

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes'in durumu, yılan hikayesine döndü. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncu, yönetimin "uzatma" teklifine olumlu yaklaştığını belirtse de, bugüne kadar masaya oturulup imzalar atılmadı. Beşiktaş'ta kalması için takım kaptanlığına getirilen Fernandes, kendisiyle yapılan iki resmi görüşmede de yapılan teklifleri henüz kabul etmedi.

Haftada 40 bin sterlin alacak

Fernandes'in, Sunderland'den teklif aldığı ve bunun değerlendirilmesini istediği bildirildi. Sunderland'in, Fernandes için 6.5 milyon pound'luk bir teklif yaptığı, Portekizli oyuncuya haftada 40 bin pound teklif ettiği bildirildi. Fernandes, yönetimin bu teklifi kabul etmesini isterken; aksi takdirde sezon sonu bedava gidecek.