Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

07.08.2013 - 09:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Almeida gidiyor

Defoe el yaktı

Buttner Beşiktaş’a çok yakın

Bir müjde bir sorun

Almeida gidiyor

Her fırsatta 'Beşiktaş'ta mutluyum' dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan İspanyol, Benfica ile anlaştı.

Almeida, Benfica ile anlaştı. Oscar Cardozo’nun Spartak Moskova’ya transferi gerçekleşir gerçekleşmez, Beşiktaş’ın üç yıllık Hugo Almeida defteri kapanacak.

Her fırsatta ‘Beşiktaş’ta mutluyum’ dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan saha dışında ise İspanyol takımlarına göz kırpan Hugo Almeida sonunda muradına eriyor. Özellikle eşinin yoğun baskısı nedeniyle takım arayışlarına girişen Portekizli yıldız, ülkesinin takımı Benfica ile anlaşmaya vardı. Ancak yapılan anlaşmaya göre Almeida, Oscar Cardozo’nun Benfica’dan ayrılmasını bekliyor. Daha önce adı Fenerbahçe ile anılan Cardozo’nun Spartak Moskova ile prensipte anlaştığı belirtiliyor.

Haberin Devamı

SENELİK 2.5 MİLYON EURO

Beşiktaş, Emenike’yi Cardozo’ya tercih eden Fenerbahçe’nin bu transferi tamamlamasını bekliyor. Bonservisinin yüzde 50'si fonda bulunan Hugo Almeida için siyah-beyazlı takımın yüksek bir bonservis bedeli alması beklenmiyor. Ancak Kara Kartal, Portekizli golcünün Hugo Almeida’nın 2.5 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulacak. Böylece olası bir Ronaldinho transferi için de kaynak yaratılmış olacak.

Defoe el yaktı
Beşiktaş'ın transfer listesine giren Defoe'nin ücreti, yönetimi korkuttu. İngiliz Mirror Gazetesi, yüksek maliyeti nedeniyle Adebayor'dan vazgeçen Beşiktaş'ın Tottenham'ın diğer golcüsü Defoe'ye göz koyduğunu yazdı. Gazete, Bilic'in talebi ile Beşiktaş'ın Defoe için 3 milyon pound ödemeye hazır olduğunu, ancak Ada ekibinin 4.5 milyon pound istediğini iddia etti. Bu arada İtalyan basını Beşiktaş'ın Lazio'da forma giyen Kozak'ı istediğini iddia etti.
Buttner Beşiktaş’a çok yakın
İkinci başkan Ahmet Nur Çebi bugün Alexander Büttner’in temsilcisi ile görüşecek.
Alexander Büttner Beşiktaş’a çok yakın… Siyah-beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla önerilen Manchester United’ın sol beki ile bugün masaya oturacak. Slaven Bilic, genç futbolcunun kasetlerini izlemiş ve transfere onay vermişti. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve futbol direktörü Önder Özen de Hollandalı yıldızın menajerini İstanbul’a çağırmıştı. Bugün İstanbul’da olacak Büttner’in menajeri ile masaya oturacak olan Çebi, 24 yaşındaki oyuncuyla anlaşma zemini arayacak. Başiktaş yıldız sol beke?yıllık 900 bin euro garanti ve para ve maç başı 12 bin euro teklif etmeyi planlıyor. Görüşmeden sonuç çıkması halinde Manchester United ile yapılan 1 yıllık kiralama görüşmeleri son aşamaya taşınacak.
MANU 6 MİLYONA ALDI
2002’de başladığı altyapı kariyerinde sırasıyla VV Doetinchem, Ajax ve Vitesse formaları giyen Büttner, 2008 yılında Vitesse kulübünde profesyonel kariyerine başladı. 2012 Mayıs’ında 6 milyon euro karşılığında ManU’ya transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon ‘Kırmızı Şeytanlar’da fazla forma şansı bulamadı ve 13 maçta oynayıp 2 gol kaydetti.
Bir müjde bir sorun
Beşiktaş Yönetimi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan iki Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile bir kez daha görüştü.
Fernandes ile küçük sorunlar dışında problem kalmadığı belirtilirken, Almeida’nın ise takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Yönetimin sunduğu teklifi beğenmeyen ve ailesi için ülkesi Portekiz’e geri dönmek isteyen siyah-beyazlı golcü, takım bulabilirse vatandaşı Fernandes’i yalnız bırakacak. Almeida’nın aksine Beşiktaş’ta ve Türkiye’de çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Manuel Fernandes’in ufak tefek pürüzlerin giderilmesi halinde önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Doktor raporu bekleniyor
Yeni sezon öncesinde kadro sayısını azaltma konusunda kararsız kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, doktor raporlarını da bekleme kararı aldı. Siyah-beyazlı teknik adam, takımdaki mevcut sakatların sağlık durumu ve sahalara dönüş tarihiyle ilgili hazırlanan kapsamlı raporların ardından, takımdan gönderilmesi gerekenleri belirleyecek. Holosko, İsmail, Uğur, Eneramo gibi futbolcuların sakatlıkları nedeniyle takımda yer almamasını da göz önünde bulunduran Hırvat teknik adam, bu oyuncuların kısa bir zamanda sahalara dönmesi halinde, bazı isimlerle yollarını ayıracak. Aksi durumda ise Bilic mevcut kadroyla sezona başlayacak.

Yazarlar