Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

11.08.2013 - 10:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Adebayor'a gün doğdu

Fernandes gidiyor mu?

Beşiktaş'ta Adebayor'a gün doğdu

Beşiktaş'taki geleceği soru işareti olan Hugo Almeida ile yollar ayrılıyor. Daha önce 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazır olduğunu belirten Portekizli oyuncu, İngiltere’den gelen sürpriz teklif sonucunda yuvadan uçuyor. Ada’nın köklü kulüplerinden West Ham United, Almeida için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar, 3,5 milyon avroluk teklife ‘evet’ demeyi düşünüyor. Taraflar yarın bir araya gelecek ve bu transfere nokta koyacak. İngiliz ekibinin teknik direktörü Sam Allardyce, Carlton Cole’un takımdan ayrılmasıyla ortaya çıkan forvet boşluğunu Hugo Almeida ile doldurmak istiyor. Golcü oyuncunun sezon sonu sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı, Kartal bu transferden zarar edecek ve fona 3 milyon avro ödemek zorunda kalacaktı. Bu teklif nedeniyle siyah-beyazlılar, bu yükten de kurtulmuş olacak.

Tottenham beklemede

Haberin Devamı

Almeida’nın satışıyla birlikte kasasına 3,5 milyon avro koyacak olan Beşiktaş, bu futbolcuya ödeyeceği yıllık 2,5 milyon avroyu da elinde tutmuş olacak. Almeida’nın satılmasıyla birlikte forvet hattına takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, uzun süredir gündeminde olan Adebayor için Tottenham’ın kapısını çalacak. Togo’lu yıldızı renklerine katmak isteyen Kara Kartal, İngiliz ekibinden bonservis için indirim talep edecek. Adebayor’a yıllık 4 milyon Euro ödemeye hazır olan yönetim, bu oyuncuya en kısa sürede imza attırmak istiyor.

Fernandes gidiyor mu?

Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in, sözleşme uzatma teklifine ne olumlu ne de olumsuz yanıt veren Fernandes için yönetim gerekirse radikal karar alarak satış listesine konulabileceği ortaya çıktı.

Yılbaşında başka bir kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek olan Fernandes’i elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle sözleşme uzatmaması durumunda Portekizli oyuncudan para kazanmaya çalışacak. Fernandes için başta Newcastle United ve West Ham olmak üzeri birçok İngiliz kulübü resmi teklife hazırlanıyor. Yönetimin, sözleşme uzatmaması durumunda Fernandes’i satarak yerine Ronaldinho’yu yu transfer edeceği vurgulandı.

Fernandes’in sözleşme uzatmaması durumunda satışını, yarın yönetim toplantısında tavsiye edecek olan Özen, kulüpte ses getirecek başka öneriler de sunacak. Önder Özen, yönetimden yetkilerinin arttırılmasını isteyecek.

Futbol olarak sadece Başkan Fikret Orman’a bağlı olmak isteyen Önder Özen imza yetkisi de isteyecek. Tesislerde de yeniden bir yapılanmaya gitme hazırlığı içerisinde giren Önder Özen, bazı personelle yollarını ayırmak için yönetime bir liste verecek.