Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

14.08.2013 - 09:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

R10'da umutlu bekleyiş

Ronaldinho, Alex'e bağlı

Adebayor'u alın

R10'da umutlu bekleyiş

Siyah-beyazlı yönetim Ronaldinho’dan vazgeçmiyor. Dünyaca ünlü süper yıldız da Beşiktaş’a gelmek için büyük bir riske almaya hazır. Geçtiğimiz gün ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho’nun Beşiktaş’a gelmek istediğini ancak kulübü Atletico Mineiro’nun Copa Libertadores’in kazanılmasından sonra sambacıyı bırakma fikrinden vazgeçtiğini söylemişti. Ancak kulüpten sızan bilgilere göre Ronaldinho için hala umut ışığı var. Beşiktaş Yönetimi, R10’un menajeri ve ağabeyi Roberto Assis ile iletişimi kesmiş değil. Öyle ki gelen haberlere göre Ronaldinho önümüzdeki günlerde Atletico Mineiro’dan transferine izin verilmesini isteyecek. Sambacı süper yıldız, “Birlikte Copa Libertadores’i kazandık. Buradaki misyonum bitti. Gitmeme izin verin” diyecek.

Haberin Devamı

Mineiro çekiniyor

A.Mineir’nun?asıl korkusunun ise Ronaldinho’nun Brezilya’da başka bir kulübe gitmesi olduğu, Avrupa’ya transfere ise izin verebileceği belirtiliyor. Kulübün R10’un yurt içinde başka bir takıma gitmesi halinde taraftarlarından tepki almaktan çekindiği bildirildi. Ronaldinho, ülkesine Flamengo forması ile dönmüş ancak daha sonra olaylı bir şekilde Atletico Mineiro’ya geçmişti. Flamengo taraftarı ile kulüp yönetimi arasında R10’un küstürüldüğü gerekçesiyle soğuk savaş yaşanmıştı.

Ronaldinho, Alex'e bağlı

Beşiktaş'ın renklerine bağlamak istediği Ronaldinho'nun durumu, eski Fenerbahçeli Alex'e bağlı!. Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, Superesportes gazetesine verdiği demeçte, Alex'i istediklerini söyledi. Daha F.Bahçe'deyken Alex'i kendisinin aradığını ve teklifte bulunduğunu belirten Kalil, Alex'i her zaman istediklerini ve isteyeceklerini söyledi. Kalil, Ronaldinho'nun durumu içinse, "Bu konu çok fazla söz söylenecek bir durum değil" diyerek sambacının transfer kapısını açık bıraktı.

Adebayor'u alın

Beşiktaş'ta, Emmanuel Adebayor sesleri yeniden yükselmeye başladı. Siyah-beyazlılar uzun süredir peşinde koştuğu yıldız futbolcunun transferinden, Tottenham'ın 6.5 milyon sterlin'lik bonservis bedelinde indirim yapmadığı için vazgeçmişti. Ancak Togolu golcüsü için istediği rakamı bulamayan Londra ekibi, Türk menajer Ahmet Düdük aracılığıyla bir kez daha Beşiktaş'ın kapısını çaldı ve 4 milyon sterlin bonservis bedeline Adebayor'u satmaya hazır olduğunu bildirdi. Şu anda tüm konsantrasyonunu Brezilyalı yıldız Ronaldinho'ya veren Beşiktaş ise, İngiliz ekibi Tottenham'dan süre istedi. Beşiktaş yönetimi, bu konuda son kararı vermeden önce Slaven Bilic ve Önder Özen ile özel bir toplantı daha yapacak.