Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

22.08.2013 - 09:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Fernandes'te imza çok yakın
Buttner için yeni iddia
Hugo giderse Eto'o gelir
Beşiktaş'ın yıldızı Manuel Fernandes, 2.8 milyon eurodan üç yıllık sözleşmeyi kabul etti. İmza parası konusunda pazarlıklar sürüyor.
Beşiktaş kulislerinde taraftarlarını sevindirecek yeni gelişmeler yaşanıyor. Manuel Fernandes ve menajerleri ile yeni kontrat pazarlıklarını sürdüren siyah-beyazlı kurmaylar yıldızı oyuncu ile prensipte anlaştılar. Fernandes’i bırakmak istemeyen yönetim, oyuncunun 4 milyon euroluk maaş talebini 2.8 milyon euro garanti ücrete kadar indirdi. Portekizli’ye maç başı ücret de verilecek. Arada kalan fark ise imza parası ile giderilecek.
Ancak Fernandes, imza parası olarak 1.2 milyon euro istiyor. Yönetim ise bu rakamı mümkün olduğu kadar indirmenin peşinde. Konu ile ilgili konuşan transferden sorumlu yönetici Deniz Atalay, “Fernandes’te sorun yok. Görüşmeler sürüyor. Küçük pürüzleri de Tromsö dönüşü hallederiz” derken resmi imzaların atılmasının çok yakın olduğunu vurguladı.
Buttner için yeni iddia
Sol bek arayışlarını devam ettiren Beşiktaş için Alexander Buttner iddiası bir kez daha gündeme geldi.
Daily Mail gazetesinde yer alan haberde, Manchester United’ın Leighton Baines’i transfer edeceği ve bu nedenle Evra-Buttner ikilisini takımdan göndermeyi düşündüğü yazıldı. Benfica’nın da İtalyan sol bek için devreye girebileceği ancak Beşiktaş’ın da bir hayli istekli olduğu vurgulandı. Oyuncunun menajeri Aleksander Bursac, “Beşiktaş ile görüştük ama Benfica ile herhangi bir görüşme olmadı” dedi. Manchester United’ın da genç savunmacıyı kiralık bırakmak istediği ifade edildi.
Hugo giderse Eto'o gelir
Siyah-beyazlı yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Almeida'nın ayrılma ihtimaline karşın, yerine düşünülen isimlerin başında Eto'o geliyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Almeida için 'FON'a ekstra olarak 2.5 milyon euro ödemek istemeyen yönetim; Portekizliyi Benfica ya da Hannover'e göndermeyi planlıyor.

Yazarlar