Futbol Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

27.08.2013 - 10:08 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri

Haberin Devamı

Ayrılması an meselesi…

Ayrılması an meselesi…

Portekizli golcüyü isteyen üç kulüp, Mendes aracılığıyla Beşiktaş’tan görüşme izni aldı. Bonservis ödemeye hazır üç takım arasından tercihi oyuncunun kendisi yapacak.

2011’de başlayan Beşiktaş-Hugo Almeida birlikteliği geri sayımda… Portekizli yıldız henüz resmen takımdan ayrılmadı ancak iki taraf da ilişkilerini ‘kafada noktaladı.’ Her transfer döneminde isteksiz tavırlar sergileyen ve mutsuzluğu ile gündeme gelen Almeida, yeni sezona da bu şekilde başlamıştı. Her ne kadar yöneticiler Portekizli golcüyü tutacaklarını belirtseler de bunun taktik icabı olduğu ortaya çıktı.

FONA PARA VERİLMİYOR

Dün Beşiktaş ile masaya oturan menajer Jorge Mendes’in temsilcileri, oyuncuya üç kulüpten teklif olduğunu belirtip Almeida ile görüşmek için Beşiktaş’tan izin istediler.

Kulüplerin belirlenecek bonservisi ödemeye hazır oldukları da iletildi. Tecrübeli yıldız için sezon sonunda 2.7 milyon euroluk fon parası ödemek istemeyen Beşiktaş bu teklifi kabul etti. Almeida, ismi sır gibi saklanan üç kulüple de görüşecek ve kararını verecek.

Alınan bilgilere göre ise Almeida’nın daha önce methiyeler düzdüğü Sevilla, görüşmek isteyen takımlar arasında değil. Kulüpten sızanlara göre ise bu transfer en kısa sürede tamamlanacak

Yazarlar