Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

04.09.2013 - 09:56 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Kerim Frei sona doğru

Varsa yoksa Büttner

Fernandes F.Bahçe'ye gidiyor mu? Orman açıkladı...

Kerim Frei sona doğru

Transfer komitesi başkan Deniz Atalay, "Henüz kesin anlaşma sağlanmadı yoğun bir görüşme süreci içerisindeyiz. Pazarlıklar devam ediyor" dedi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve büyük ölçüde anlaştığı ifade edilen Fulham'ın genç yıldızı Kerim Frei konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, Kerim'in "İstanbul'dayım" tweet'inden yola çıkarak genç oyuncunun Beşiktaş'la anlaştığını yazdı. Gazete, Kerim için Beşiktaş'ın 3 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyeceğini iddia etti. Fulham'ın Kerim'i daha önce Galatasaray'a kiralamayı önerdiği ancak sarı- kırmızılı takımın bu teklifi reddettiğini vurguladı.

Haberin Devamı

SÖZLEŞME FESiH BEDELi 3 MiLYON EURO
Beşiktaş Asbaşkanı ve transfer komitesi başkanı Deniz Atalay, genç futbolcu hakkında Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Henüz kesin anlaşma sağlanmadığını ifade eden Atalay, "Yoğun bir görüşme süreci içerisindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Yakın zamanda sonuçlanacağını düşünüyoruz" dedi. Avusturya doğumlu olan Kerim, 4 kez A Milli Takım formasını giydi. Premier Lig ekiplerinden Fulham'da 21 maça çıkan Frei'nin kulübüyle sözleşmesi 2015 yılına kadar sürüyor. Sözleşme fesih bedeli ise 3 milyon euro.

Varsa yoksa Büttner

Yönetici Erdal?Torunoğulları, İngiltere’ye gitti ve Manchester?United’la masaya oturdu. Artık anlaşma an meselesi.

Beşiktaş, savunmanın solunu Büttner’le güçlendirmek için harıl harıl çalışıyor. Manchester United’ın yedek sol beki Büttner’in transferini bitirmek adına, yönetici Erdal Torunoğulları dün İngiltere’ye gitti. Aynı zamanda Aissati’nin de menajerliğini yapan Büttner’in temsilcisinin Antalya’da bulunduğu ve dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldiği öğrenildi. Celtic’in aradan çekilmesiyle birlikte Büttner’in önündeki tek alternatif olarak da Beşiktaş kaldı. Siyah-beyazlılar, Manchester United’ı ikna eder etmez bu transfer resmen bitecek. Büttner’in de transferin sonuçlanmasını beklediği ve Beşiktaş’a “Evet” dediği biliniyor.

Haberin Devamı

Fernandes F.Bahçe'ye gidiyor mu? Orman açıkladı...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fernandes'in Fenerabhçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolcuları Fernandes'in Beşiktaş'tan, Beşiktaş'ın da bu oyuncudan vazgeçmeyeceğini söyledi.

İnegöl Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, Fenerbahçe'nin Fernandes ile ilgilendiği yönünde basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılma niyetinin olmadığını belirten Orman, "Beşiktaş, iyi gitmeye başladığı sürece her dakika bir şey çıkartmaya çalışıyorlar. Fernandes'in Beşiktaş'tan ayrılmaya niyeti yok, Beşiktaş'ın da Fernandes'i bırakmaya niyeti yok. Fenerbahçe dost camiamız, onların da böyle bir talepleri yok. Yalan, düzenle her zamanki gibi ortaya bir şeyler atıyorlar" diye konuştu.

Başkan Orman, Manchester United Kulübü'nde forma giyen Alexander Büttner'in transferi konusunda ise şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Henüz neticelenmedi. UEFA'ya gidemememizden dolayı yaklaşık 10 milyon avroluk bütçe kaybımız var. Beşiktaş, bu sene bizim açımızdan çok fazla derecede transfere para harcadı ve bütçesini biraz aştı. Onun için mantıklı gitmek zorundayız. Mantıksız gitmelerle transfer çılgınlığıyla geldiğimiz nokta, herkes tarafından aşikar. Onun için biraz mantıklı gidiyoruz. Elimizden geldiği doğrultuda bir şeyler yapmak istiyoruz ama neticelenmediği sürece açıklama yapmanın manası yok."

Beşiktaş'ın formasının sırt kısmına reklam alınacağını da belirten Orman, bu konudaki detayların daha sonra açıklanacağını söyledi.