Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

08.01.2014 - 09:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Ronaldinho için formül bulundu!

Haberin Devamı

Roma Oğuzhan'ı istedi!

Toivonen bitti

Tarık Çamdal el yaktı

Almeida'ya talip var!

Ronaldinho için formül bulundu!

Beşiktaşlı artık daha heyecanlı, Beşiktaşlı artık daha sabırsız... Haksız da değil... Siyah-Beyazlılar, dünya futbolunun en renkli isimlerinden birine, kariyerinde 'altın top' ödülü bulunan bir süper stara çok yakın. Ronaldinho transferi için geçtiğimiz hafta yapılan görüşmelerde 6 milyon Euro'ya kadar çıkan Siyah-Beyazlılar, gelinen noktayı önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında masaya yatırdı. Bir taraftan böylesine müthiş bir yıldıza sahip olmayı planlayan, diğer taraftan da kulübün ekonomik şartlarını sıkıntıya sokmak istemeyen yöneticiler, Ronaldinho'ya ödenecek ücretin nasıl çıkarılabileceğini tartıştı. Toplantıda Ronaldinho'nun maliyetini karşılama adına en büyük koz olarak Olimpiyat Stadı öne çıktı. İşte Beşiktaşlı kurmayların gözünden Ronie maliyeti:

Haberin Devamı

GİŞEDEN EN AZ 16 MİLYON LİRA

1- Ligin ikinci yarısı için Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan Olimpiyat Stadı'na taşınırız.
2- Kış şartlarına, Olimpiyat Stadı'nın ulaşım sıkıntısına karşın ortalama 50 bin kişiye oynarız.
3- Maç başına elde edeceğimiz gişe geliri 2-2.5 milyon TL olur.
4- İkinci yarıda iç sahada oynayacağımız toplam 8 maç var. Kasamıza girecek en az rakam 16 milyon TL olur.
5- Forma satışı ve Ronaldinho'nun reklamlarda oynamasıyla da maliyetin çok önemli bir bölümünü çıkarmış oluruz.

KARAR: ALALIM

Dev zirvedeki bu görüşmeler sonrası Beşiktaş yönetimi Ronaldinho için mevcut şartlar altında çıkılabilecek en yüksek rakamı verme kararı aldı. Yönetimin transferin bir an önce noktalanması yönündeki tavrı sonrası, Ronaldinho'nun menajeri Roberto Assis'ten de 'müjde' beklenmeye başlandı.

Roma Oğuzhan'ı istedi!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'a, Çizme'den teklif var. İtalyan La Gazzetta Dello Sport, Roma'nın Beşiktaş'ın yıldızı Oğuzhan Özyakup için 3.5 milyon euro'luk teklifte bulunduğunu ama bunun siyahbeyazlı yöneticiler tarafından reddedildiğini yazdı. Bu arada Beşiktaş yönetimi, genç oyuncunun sözleşmesini 2018'e kadar uzatmak için harekete geçerken, Oğuzhan'ın yıllık ücretinde ise iyileştirmeye gidileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Toivonen bitti

İsveç'in Radiosporten kanalı; PSV'nin 27 yaşındaki İsveçli golcüsü Ola Toivonen'in Beşiktaş ile ön sözleşme imzaladığını duyurdu

Beşiktaş, PSV'de forma giyen Ola Toivonen ile prensip anlaşmasına vardı. İsveç'in Radiosporten kanalının iddiasına göre PSV ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 27 yaşındaki İsveçli golcü, yıllık 2.1 milyon euro'luk garanti para teklifini kabul ederek, 4 yıllığına siyahbeyazlı takımda oynamaya karar verdi. Beşiktaş'ın Toivonen ile ön sözleşme imzaladığı, İsveçli oyuncunun sezonun bitmesiyle resmi imzayı atacağı belirtildi

LESCOTT'A GİDİLİYOR
Öte yandan Manchester City'de forma giyen Joleon Lescott'un transferi için görüşme talep eden Beşiktaş, İngiltere'den yanıt bekliyor. Lescott için Beşiktaş'ın İngiliz ekibine bonservis bedeli olarak 1.5 milyon sterlin teklif edeceği, İngiliz oyuncuya da 2 milyon sterlin önereceği bildirildi. Premier Lig'de kalmak istediği için teklifi beklemeye alan Lescott için başkan Fikret Orman'ın bizzat devreye gireceği bildirildi.

Haberin Devamı

Tarık Çamdal el yaktı

Beşiktaş'ın talip olduğu genç yıldız için Eskişehirspor, 3 oyuncu+para talep etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic'in de ısrarla alınmasını istediği Tarık Çamdal konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. İlk günden itibaren Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'la konuşarak Tarık'la görüşmek için izin isteyen siyah beyazlılar, oyuncudan onayı aldıktan sonra, kırmızı-siyahlılarla pazarlıklara başladı. G.Saray'ın da devrede olması nedeniyle Tarık için yapılan pazarlıklar kızışırken, Eskişehir kulübünün talepleri de her geçen gün artmaya başladı. Daha önce Beşiktaş'ın yaptığı "Tarık'a karşılık, Eneramo + 850 bin euro" teklifini prensipte kabul eden Eskişehirspor, şimdi siyah-beyazlılardan iki oyuncu daha talep etti. Siyah-beyazlılar, bu transfer için İbrahim Toraman, Gökhan Süzen, Eneramo ve Mehmet Akgün'den birini Es-Es'e teklif ederken; Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ise Eneramo'nun yanı sıra Serdar Kurtuluş'u bonservisiyle, Muhammed Demirci'yi de kiralık olarak istediği bildirildi.

Almeida'ya talip var!

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hugo Almeida’ya Ada’dan talip çıktı.

Sky’ın haberine göre forvet hattında sıkıntı yaşayan West Ham United’da menajer Sam Allardyce Hugo Almeida’nın transfer edilmesini istiyor. Haberde İngiliz ekibinin henüz resmi teklif yapmadığı ifade edilirken Almeida’nın takıma katılmasıyla birlikte gol sorununun ortadan kalkacağı belirtiliyor. West Ham United ligde oynadığı 20 maçta sadece 19 gol atabildi.

West Ham’ın as forveti Andy Carroll sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemiyordu. İngiliz golcünün bu hafta takımla birlikte antrenmanlara başlamasının da Allardyce’ın forvete takviye fikrini değiştirmediği gözleniyor.

Beşiktaş’ta Almeida ile birlikte diğer Portekizli Manuel Fernandes’in de kontratı sezon sonunda sona eriyor. Fernandes’in Rus ekipleriyle şimdiden temasta olduğu bilinirken Almeida’nın geleceğinin ne olacağı hala merak konusu.

Beşiktaş sportif direktörü Önder Özen geçtiğimiz gün Ntvspor’da yaptığı açıklamalarda Almeida’nın Dünya Kupası motivasyonunun oldukça yüksek olduğunu söylerken onu takımda tutmalarının zor olacağını söylemişti.