Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

18.01.2014 - 10:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer haberleri futbol Beşiktaş futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fernandes Lokomotiv Moskova'ya gidiyor

Haberin Devamı

Yeni gözde Maloca

Veysel Sarı hamlesi

Mucize adam Joleon Lescott

Fernandes Lokomotiv Moskova'ya gidiyor

Beşiktaş'ta kontratını yenilemeyen olay adam Manuel Fernandes, Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile el sıkıştı. Portekizli, sezon sonunda Kartal'dan bedelsiz ayrılacak.

Kartal’da sezon sonu bitecek olan sözleşmesini bir türlü yenilemeyen Manuel Fernandes’le ilgili dün akşam saatlerinde şok bir gelişme yaşandı. Portekizli futbolcunun, geçen seneden bu yana kendisini transfer etmek istediği bilinen Rusya Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova’yla sezon sonu için el sıkıştığı öğrenildi. Haziran ayında sözleşmesi bittikten sonra Rus ekibine katılacak olan yıldız futbolcu bedelsiz olarak Beşiktaş’tan ayrılmış olacak. Transferle ilgili detayların da birkaç gün içinde netlik kazanacağı transferde Fernandes’in anlaşma şartlarının da bu süre içerisinde ortaya çıkacağı belirlendi.
10 milyon Euro’ya satmamışlardı!

Öte yandan Beşiktaş, bu transferde büyük zarar edecek. Öyle ki Siyah-Beyazlılar geçen sezon Lokomotiv Moskova’nın Fernandes için 10 milyon Euro’luk teklifini geri çevirmiş ve futbolcusunu satmayacağını belirtmişti. Ancak aradan geçen 1 yılda Portekizli’nin saha içindeki verimsizliği ve saha dışındaki disiplinsizliği de Kartal’ın başını çok ağrıttı. Bununla birlikte oyuncunun kontrat yenilemeyerek istediği kulübe imza atma hakkı kazanması da Siyah-Beyazlılar’ı önemli bir bonservis bedeli almaktan mahrum bırakmış oldu.

Yeni gözde Maloca

Haberin Devamı

Manchester City'den, Lescott için haber bekleyen yönetim, Split'li Maloca'nın menajeriyle görüştü

Ara transfer döneminde önceliğini stopere veren siyah-beyazlıların listesine yeni bir isim daha dahil oldu. Manchester City'de forma giyen Lescott konusunda İngiliz ekibinden bir süredir haber bekleyen Beşiktaş yönetimi, dün de Hajduk Split'in 1.90'lık kaptanı Mairo Maloca'nın menajeriyle ilk görüşmesini yaptı. Avrupa pasaportu elinde olan Maloca'nın menajeri Antalya'ya çağırıldı. Futbol direktörü Önder Özen ile ön görüşme yaparak futbolcunun şartlarında bilgi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bonservisi 3 milyon euro

Eğer Lescott transferinde sıkıntı çıkarsa, ona alternatif olarak düşünülen Maloca ismi birinci sıraya çıkacak. 24 yaşındaki Hırvat oyuncunun bonservis bedelinin 3 milyon euro civarında olduğu, kendisinin ise senelik 1.5 milyon euro garanti para istediği öğrenildi. Maloca'nın Dünya Kupası'na gitmesi ile daha da değer kazanacağını düşünen yönetim, Tomas Sivok'un sakatlığındaki belirsizlik nedeniyle bu bölgeye iki futbolcunun da transferine sıcak bakıyor.

Veysel Sarı hamlesi

G.Saray'ın Salih Dursun'u kadrosuna katmasından sonra Beşiktaş yönetimi Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Veysel Sarı'yı almak için yeni bir hamle daha yaptı. Veysel'in alacaklarına karşılık bonservisini almasını beklemeden kırmızı-siyahlı yönetimle masaya oturan Beşiktaş; Veysel ve Tarık için son bir kez daha teklif yapacak. Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan, iki oyuncunun satışına onay verdi.

Mucize adam Joleon Lescott

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için gün saydığı İngiliz stoper Lescott'un alnındaki yara izleri çok eskiye dayanıyor. 5 yaşındayken otomobilin altında kalan İngiliz futbolcu, birçok ameliyatın ardından hayata dönebildi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 2. yarısına daha güçlü bir kadro ile girmenin hazırlıklarını yapan Beşiktaş, Manchester City forması giyen Joleon Lescott'u kadrosuna katmak için büyük çaba sarferderken, İngiliz futbolcunun alnındaki yara izlerinin çocukluğunda geçinrdiği feci bir kazadan kaynatklandığı öğrenildi. Henüz 5 yaşındayken bir trafik kazası geçiren Lescoot, ağır yaralı olarak hastanede uzun süre yaşam savaşı vermiş. Başının ön kıskındaki yşara izleri ve bu bölgede saçının olmayışı da o kazanın eseri. Vücudunun başka yerlerinde de ameliyat izleri bulunan İngiliz futbolcu daha önce Everton'a transferi sırasında da sorun yaşamış. Lescott'un bu durumundan geç haberdar olan Everton ilk sağlık taramasından tatmin olmamış ve daha kapsamlı bir sağlık taramasına gitmiş. Aynı Lescott, 3 yıl önce Everton kulübünden 27,5 milyon Euro bonservis ücretiyle Manchester City'ye transfer olurken adından çokça söz ettirmeyi başarmış ve İngiliz Milli Takımı'nda da görev almıştı. 31 yaşındaki Lescott, Dünya Kupası'nda da görev yapacak.

Haberin Devamı

20 OCAK'A KADAR TRANSFER NETLEŞECEK
BU arada Beşiktaş'ın, Lescott transferine çok yaklaştığı gelen haberler arasında. Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, "Oynucuyu kadromuza katmak için yoğun çaba harcıyoruz. En genç 20 Ocak tarihine kadar bu iş netleşir" ifadesini kullandı. Sol stoper olarak görev yapan Lescott, transferi gerçekleşirse önemli bir açığı kapatacak.

5 YAŞINDAN BERİ BU İZİ TAŞIYOR!
5 yaşında geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşam savaşını kazanan Lescott, o kazanın hatırası oharak bu izi taşıyor. Vücudunda başka ameliyat izleri de bulnuyor.

CİTY'E GELİŞİ SES GETİRMİŞTİ
JOLEON Lescott, 3 yıl önve Everton'tan Manchester City'ye transfer oldu. Manchester City, bu transfer için tam 27.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti...

Yazarlar