Beşiktaş BEŞİKTAŞ VADİSİ!

BEŞİKTAŞ VADİSİ!

26.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Vodafone Arena’nın arka tarafında bulunan “Gazhane” bölgesini gözüne kestiren siyah-beyazlılar, seçimlerden sonra temaslara başlayacak. Kartal, mevcut dokunun bozulmaması için, salonun büyük kısmını yerin altına inşa etmenin planını yapıyor

BEŞİKTAŞ VADİSİ

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Vodafone Arena’yı, ağustos ayında bitirerek ekonomik anlamda ezeli rakiplerini yakalamayı hedefleyen Beşiktaş Yönetimi, bir başka dev proje için kolları sıvadı.
Bir süredir üzerinde çalışılan basketbol salonu için hazırlıklarını devam ettiren siyah-beyazlı yönetim, “Spor Sergi Sarayı ile İnönü Stadı” arasında kurulan gönül köprüsünü yeniden gerçekleştirmek istiyor. Yıllar önce, maçların gündüz oynandığı zamanlarda İnönü Stadı’ndan çıkıp, Spor Sergi Sarayı Sarayı’ndaki basketbol maçına gidildiği günleri yeni basketbol salonunun projesine uyarlayan yönetim, stada yakın bölgede yer arayışına girdi. Bu konuda araştırmalarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi, İnönü Stadı’nın arka tarafındaki “Gazhane” bölgesini gözüne kestirdi.
Seçimlerden sonra yetkililerle temasa geçecek olan Beşiktaş Yönetimi, gerekli izinlerin alınması durumunda çevredeki dokuyu bozmamak için salonun büyük bir kısmını yerin altına yapacak.
Beşiktaş Yönetimi, bu projenin hayata geçmesi halinde bölgeyi tamamen spor ve kültür vadisine çevirecek. İnönü Stadı inşaatının öncesinde uzun bir süre izin ve bürokrasi işleriyle uğraşan siyah-beyazlılar, aynı durumu yaşamamak için şimdiden arazi için yetkili mercilerle temasa geçerek nabız yoklamaya başladı.