Futbol Beşiktaş Vida'yı KAP'a bildirdi! 4.5 yıllık imza...

Beşiktaş Vida'yı KAP'a bildirdi! 4.5 yıllık imza...

03.01.2018 - 11:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Vida ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi. Hırvat futbolcunun ilk açıklamaları şöyle...

Beşiktaş Vidayı KAPa bildirdi 4.5 yıllık imza...

Beşiktaş, Vida ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, "Domagoj Vida ile 2017-2018 Sezonu 2.devresinden itibaren 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla" ifadelerini kullanıldı.

Domagoj Vida, imza töreni öncesi BJK TV'ye yaptığı açıklamada, "Başkanım Zagreb'e gelmişti. Bana çok ilgi gösterdi. Beşiktaş'a gelme kararını o zaman vermiştim, bekledim ve buradayım. Belki ben de Mandzukic'e "Come to Beşiktaş" derim. Sosyal medya hesabım yok, arkadaşlarım gönderdi ben de oradan izledim videoyu. Geçen sene Beşiktaş'a rakip olmuştum. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Vodafo Stadı'nda düzenlenen imza töreninde ilk olarak söz alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şöyle konuştu:

'Çok karakterli bir oyuncu aldık'

'Herkese iyi seneler diliyorum. Allah sağlık ve huzur versin. 2016-17 gibi Beşiktaşlıları sevindireceğimiz bir yıl olsun. Vida çok konuşuldu. Beşiktaş'ta gündem oldu. Onun için de kamuoyunu çok meşgul etti. Dönem dönem espriler yaptık. Sonucunda bugün mutlu bir imza atıyoruz. Vida'ya hoşgeldin diyorum. Bizde imzalar kalplere atılır, kağıda atılmaz diyorduk. Bu transfer öyle bir transfer. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Onunla dar bir zamanda görüşmüştüm. O zaman da aramızdaki ilişki sağlam temellere oturdu. Bu süreçte çok teklif aldı. Türkiye'den de teklifler gitti. O da her seferinde "Beşiktaş'a söz verdim" dedi. İlk günden bu yana çizgisini değiştirmediği için camia başkanı olarak kendisine teşekkür ediyorum. Beşiktaş oyuncusu olmadığı sürede karakterini ortaya koyduğu için çok mutluyum. 4.5 yıllık bir serüven başlayacak. Beşiktaş ailesi içerisinde mutlu günler yaşayacağımıza eminim. Siyah Beyaz Vida'ya çok yakıştı. Umut Güner ve ekibine yapmış olduğu işten dolayı teşekkür ediyorum. Vida'ya futbolu burada bıraktırırız"'

'Come to Beşiktaş artık bir dünya sloganı oldu. Beşiktaş'ta transfer sadece belli dönemlerde yapılmıyor. Vida transferinde görüşmelerimiz 6 ay önce başladı. Transferde bu sezon ortası ve sezon sonuyla ilgili çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.'

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kulübün yeni transferi Vida'nın açıklamaları ise şöyle:

'Büyük bir camiaya geldim'

"Herkese merhaba. Sayın başkanımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Umut Güner'e çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde çok ilgilendi. Menajerim Uğur Avadan'a teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Sayın başkanımızın dediği gibi büyük bir camia ve aileye geliyorum. 4.5 yıl burada sizlerle olacağım. Bütün çalışanların, basın mensuplarının, taraftarların yeni yılını kutluyorum. Her şey gönüllerince olsun"

'Kendimizi Beşiktaş'ta kanıtlayacağız'

"Daha önce Milli takımlarda da Beşiktaşlı oyunculara karşı mücadele ettim. Lens ve Mitrovic ile beraber oynadım. Biz kendimizi Beşiktaş'ta kanıtlayacağız"

'Bana komik geldi'

"Başkanım görüşmeye geldiğinde orada ben etkilenmiştim. Bana çok yakın ilgi gösterdiler. Eşim ile Beşiktaş'ı tercih ettik. En büyük sebebi budur. Ben artık Beşiktaş'ın oyuncusuyum. Diğer kulüpler beni ilgilendirmiyor. İsmimin Türkçe'deki anlamanı duydum bana komik geldi.

Haberin Devamı

Bayern Münih eşleşmesi

'Bayern Münih maçı zor olacak ama bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş da güçlü bir takıma, iyi bir hocaya, muhteşem taraftara sahip. Bayern Münih karşısında başarılı olacağımıza inanıyorum.'

Yazarlar