Beşiktaş Beşiktaş'ın rakibi Akhisar

Beşiktaş'ın rakibi Akhisar

23.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 30. hafta maçında Beşiktaş bu akşam deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak.

Beşiktaşın rakibi Akhisar

Kartal’ın kanadı çok!

Haberin Devamı

Ligdeki en önemli sınavlarından birisini bugün Akhisar Belediyespor karşısında verecek olan Beşiktaş, bugünkü zorlu maçın hazırlıklarını dün basına kapalı yaptıkları idmanla tamamladı ve İzmir’e uçtu.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleşen antrenmanda, siyah-beyazlı oyuncular Akhisar maçının taktik çalışmalarını gerçekleştirdi. Güneş’in kanatlarda Quaresma, Kerim, Olcay ve Gökhan’ı dönüşümlü olarak denediği öğrenilirken, idmanın son bölümünde ise orta, şut ve duran top çalışması yapıldı.

Saat 18.30’da uçan Beşiktaş kafilesini İzmir’de kalabalık bir taraftar grubu meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Adnan Menderes Havalimanı’na gelen siyah-beyazlı taraftarlar, başta Teknik Direktör Şenol Güneş olmak üzere futbolculara yakın ilgi gösterdi. Otobüsle Manisa’ya geçen Beşiktaş kafilesi, konaklayacakları otelin önünde de taraftarlar tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Orman takımın yanında

Vodafone Arena’nın açılışından sonra kendini takımın şampiyonluğuna veren Başkan Fikret Orman, dün de takımla birlikte seyahat etti. Futbolcuların uçağına binen Orman, kafilenin aksine İzmir’de kaldı. Başkan Orman ve yöneticiler, bugün Ege Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenleyeceği etkinliklere katıldıktan sonra, Manisa’ya geçerek Akhisar maçını seyredecek.

Beşiktaşın rakibi Akhisar

Yazarlar