Skorer Beşiktaşlı Guti trafik kazası geçirdi

Beşiktaşlı Guti trafik kazası geçirdi

06.12.2010 - 07:51 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez ters yöne girdiği Arnavutköy sahil yolunda İETT otobüsüne çarptı.

Beşiktaşlı Guti trafik kazası geçirdi

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti Hernandez ters yöne girdiği Arnavutköy sahil yolunda İETT otobüsüne çarptı.

Guti'nin aracı kaldırı aşıp yolun diğer tarafına geçti. 3 lastiği birden patlayan cip ancak durabildi.

Kazada yaralanan olmazken karakola götürülen ve 2.71 promil alkollü olduğu tespit edilen Guti'nin ehliyetine el konuldu ve 547 lira para cezasına çarptırıldı.

Kaza saat 04.00 sıraları Beşiktaş Arnavutköy sahil yolunda meydana geldi. Bir gece kulübünden çıkan Guti, 34 AF 84 61 plakalı cipiyle ters yöne girdiği yolda Sarıyer - Taksim seferi yapan Hüseyin Aygün'ün kullandığı 34 TN 24 87 plakalı İETT otobüsüyle çarpıştı.

Haberin Devamı

Kaldırımı aşarak karşı yöne geçen araç 3 lastiği patlayarak durabildi. Olay da yaralanan olmazken alkollü olan Guti polis merkezine götürüldü. Arnavutköy polis merkezine götürülen yıldız oyuncuya alkol kontrolü yapıldı. 2.71 promil alkollü olduğu tespit edilen Guti'nin ehliyetine el konuldu ve 547 Lira para cezasına çarptırıldı. Polisler telefonla Guti'nin menajerine ulaştı. Guti, karakola gelen menajeriyle Kandilli'deki Vaniköy evlerindeki ikametine gitti.

YILDIZ OYUNCUNUN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLDİRİLDİ

Beşiktaş Kulübü, maddi hasarlı trafik kazası geçiren futbolcusu Guti Hernandez için resmi internet sitesinden geçmiş olsun mesajı yayınlarken, İspanyol futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ve futbolunu etkileyecek bir sorun olmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Guti'nin Bebek'te geçirdiği kaza sonrasında arabasında maddi hasar meydana geldiği belirtilerek,

"Futbolcumuzun sağlığını ve futbolunu etkileyecek bir sorun olmamıştır. İspanyol oyuncumuz kazanın ardından evinde dinlenmektedir. Guti Hernandez'e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.

KAZADAN SONRAKİ GÖRÜNTÜLER:
.

Yazarlar