Beşiktaş Beşiktaş'ta Bursa molası

Beşiktaş'ta Bursa molası

11.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Slaven Bilic, Bursaspor’la hafta sonu Süper Lig’de oynayacakları zorlu maç nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Kayserispor deplasmanında yedek futbolcularını sahaya sürecek.

Beşiktaşta Bursa molası

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Yoğun maç takvimi ve bazı iç saha karşılaşmalarının da İstanbul dışında oynanması nedeniyle sürekli seyahat halinde olan Beşiktaş bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor ile oynayacağı maçta yedeklerine güveniyor.

Siyah-beyazlı futbolcularla önceki gün yaptığı toplantıda ciddi uyarılarda bulunan Teknik Direktör Slaven Bilic, Kayserispor deplasmanında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürecek. PTT 1. Lig’de liderlik koltuğunda oturan Kayserispor’un güçlü ve deneyimli bir kadroya sahip olduğuna dikkat çeken Hırvat hoca; Kerim Frei, Tolgay Arslan, Atınç Nukan, Cenk Gönen, Necip Uysal ve Uğur Boral gibi isimlere şans verecek.

Kupa uyarısı

Bilic’in hafta sonu Bursaspor ile çok önemli bir lig maçına çıkacak olmaları nedeniyle as oyuncularını dinlendirmeyi planladığı belirlendi. Sosa, Oğuzhan, Olcay, Atiba ve Veli gibi Beşiktaş’ın bel kemiğini oluşturan isimleri maçın seyrine göre kullanmayı düşünen tecrübeli teknik adam, alternatif oyunculardan kupa sınavında yakalayacakları fırsatı iyi değerlendirmelerini istedi.