Skorer Beşiktaş'ta Divan Başkanlığı seçimi 7 Mart'ta yapılacak...

Beşiktaş'ta Divan Başkanlığı seçimi 7 Mart'ta yapılacak...

03.03.2010 - 18:09 | Son Güncellenme:

.

Beşiktaşta Divan Başkanlığı seçimi 7 Martta yapılacak...

Beşiktaş'ta 7 Mart Pazar günü yapılacak Divan Başkanlığı seçimi öncesi başkan adaylarının listelerini verme işlemi bugün tamamlandı.

Haberin Devamı

Seçime 3 gün kala Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Siyah-beyazlı kulübün tanınan isimlerinden Ali Rıza Dizdar ve kulübün efsane oyuncularından rahmetli Yusuf Tunaoğlu'nun ağabeyi İlyas Tunaoğlu'nun listelerini vererek, başkanlık için yarışması bekleniyordu. Ancak bugün dönem başkanı Yalçın Karadeniz dışında hiçbirinin aday olmayacağı öğrenildi. Aday olması beklenen İlyas Tunaoğlu, kendi tasarrufu ve kimsenin etkisi altında kalmadan adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Adaylık için adı geçen bir başka isim Ali Rıza Dizdar ise Divan Başkanı Yalçın Karadeniz'in seçimler öncesi takındığı antidemokratik tavır nedeniyle aday olmaktan vazgeçtiğini ifade etti. Dizdar, seçimin 7 Mart'ta olmasına rağmen Beşiktaş tüzüğüne göre listesini 3 gün önce yani Perşembe günü teslim etmesi gerektiğini ama kendisinden listeyi bugün mesai bitimine kadar teslim etmesinin istenmesi üzerine adaylıktan vazgeçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Dizdar ayrıca, Divan Başkanlığının, son dönemde Divan üyesi olan isimlerin ve telefon numaralarının kendisine bugün ulaştığını, seçim gününe kadar bu isimlerle temasa geçmesinin olanaksız olduğunu da belirtti.

Yaşanan bu gelişme sonrası 7 Mart günü yapılacak Divan Başkanlığı seçiminde 2010 - 2013 yılları arası Siyah-beyazlı kulübün Divan Başkanlığı için Yalçın Karadeniz tek başına aday olacak. Son 3 yıldır Beşiktaş Kulübü'nün Divan Başkanlığını yapan Karadeniz, 3 yıl daha görevinin başında kalacak.