Beşiktaş Beşiktaş'ta Quaresma ve Adriano Rize'ye götürülmedi

Beşiktaş'ta Quaresma ve Adriano Rize'ye götürülmedi

07.04.2019 - 12:38 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Quaresma ve Adriano maç kadrosunda yer almadı. Sol ayak bileğinde Deltoid ligament (iç yan bağ) kısmi yırtığı meydana gelen yıldız futbolcunun tedavisi için Portekiz'e gittiği bildirildi.

Beşiktaşta Quaresma ve Adriano Rizeye götürülmedi

Spor Toto Süper Lig'de yarın Çaykur Rizespor'la rakip sahada karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta 2 yıldız Rize'ye götürülmedi.

Haberin Devamı

Sakatlıkları bulunan Quaresma ve Adriano maç kadrosunda yer almadı.

Quaresma tedavi için Portekiz'e gitti
Beşiktaş Kulübü, yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Ricardo Quaresma ile ilgili açıklama yaptı. Sol ayak bileğinde Deltoid ligament (iç yan bağ) kısmi yırtığı meydana gelen yıldız futbolcunun tedavisi için Portekiz'e gittiği bildirildi.

İşte maç kadrosu

Karius

Utku

Ersin

Gökhan G.

Rıdvan

Caner

Vida

Mirin

Necip

Roco

Medel

Atiba

Ljajic

Muhayer

Dorukhan

Kagawa

Oğuzhan

Lens

Larin

Güven

Burak

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçına hazır

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamladı.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.
Isınma ile istasyon koşularıyla başlayan idmanda siyah-beyazlı ekip, pas, şut, dar alanda oyun ve kontrol çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut idmanıyla sona erdi.
Siyah-beyazlı ekip, saat 15.00'te özel uçakla Trabzon'a, oradan da kara yoluyla Rize'ye giderek kampa girecek.