Beşiktaş Beşiktaş'ta stoper harekatı! 29 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş'ta stoper harekatı! 29 Temmuz transfer haberleri

29.07.2017 - 14:14 | Son Güncellenme:

Transfer'de sessizliğini koruyan Beşiktaş'ta Atınç Nukan'ın antrenmanda sakatlanmasının ardından stoper bölgesine takviye için kolları sıvadı. Inter'le Miranda konusunda anlaşma zemini hazırlayan Siyah Beyazlı takım tecrübeli yıldızı takıma kazandırmaya çalışıyor. Öte yandan forvet transferi konusunda birçok yıldız isimle adı anılan Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim Yunan golcü Kostas Mitroglou. İşte 29 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar....

Beşiktaşta stoper harekatı 29 Temmuz transfer haberleri

Transferde sessiliğini koruyan takımların başında gelen Beşiktaş'ta yönetim forvet ve stoper transferi konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Son olarak İspanya hazırlık kampında sakatlanan Atınç Nukan'ın ardından stoper bölgesine transfer için çalışmalarına hız kazandıran Siyan Beyazlı takımda forvet transferi için öne atılan son isim Yunan golcü Kostas Mitroglou oldu. İşte 29 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Beşiktaş stoper arayışına hız verdi

4-1’lik Las Palmas yenilgisinde yapılan defans hataları ve Atınç’ın sakatlığı Beşiktaş’ta transfer hesaplarını alt üst etti. Şenol Güneş, Başkan Orman'la yaptığı görüşmede savunmaya takviye istedi Siyah-beyazlı yönetim, Joao Miranda ve Gustavo Gomez için girişimlerine hız verdi.

Beşiktaşta stoper harekatı 29 Temmuz transfer haberleri

Beşiktaş, İspanya'daki hazırlık maçında Las Palmas'a 4-1 yenilirken defansın büyük hatalar yapması, üzerine de Atınç Nukan'ın uzun süreli sakatlığının eklenmesi yönetimin hesaplarını bozdu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görüşmede, "Üç kulvarda birden mücadele edeceğiz. Risk alma lüksümüz yok. 4 tane iyi ve hazır stopere ihtiyacım var" dediği öğrenildi. Transferde forvet ve kanat bölgelerine yoğunlaşan siyahbeyazlıların, bu görüşme sonrası stoperi de öncelikli mevkilere eklediği belirtildi.

Haberin Devamı

KİRALAMAK İÇİN GÖRÜŞÜYORLAR

Pepe'nin gelişi sonrası savunduğu "İyi ve uygun bir stoper olursa alırız, olmazsa mevcut isimlerle yolumuza devam ederiz" görüşünü terk eden Beşiktaş'ın daha önce temasta bulunduğu Milan'lı Gustavo Gomez ve Inter'li Joao Miranda için girişimlere hız verme kararı aldığı ifade edildi. Siyah-beyazlılar, bu iki isimden birisini kiralama yoluyla kadrosuna katmayı planlıyor. 24 yaşındaki Gomez, geçen sezon 19 maçta Milan formasını giyerken, 32 yaşındaki Miranda ise Inter'le 32 karşılaşmaya çıktı. (Sabah)

Mitroglou operasyonu.

Beşiktaş’ta 10’a yakın golcü adayından sonuç çıkmaması üzerine başkan Orman ipleri eline aldı. Benfica’lı yıldızın menajeri ve avukatıyla İstanbul’da bir araya gelecek.

Kartal'da gündem golcü transferi... Şampiyonlukla tamamlanan sezon biter bitmez Vincent Aboubakar için bonservisini elinde bulunduran Porto ve Lorient'le görüşen Beşiktaş bir sonuç alamamıştı. Ana hedef olmayınca siyah-beyazlılar Llorente, Gignac, Babacar, Negredo ve Remy gibi birçok ismin aralarında olduğu yaklaşık 10 forvet ile görüştü. Ancak şu ana kadar bir aşama kaydedemedi. Başkan Fikret Orman da ağırlığını koyarak golcü transferine el attı. Hedefteki son isim Kostas Mitroglou. Benfica'da kariyerini iyice parlatan Yunan golcü için dev bir adım atan Fikret Orman, oyuncunun menajeri Panos Galariotis ile avukatı Penny Konitsioti'yi İstanbul'a çağırdı. 29 yaşındaki forvet için görüşmeler burada daha da sıklaşacak. Orman'ın sadece menajerini değil, oyuncunun avukatını da çağırması artık sözleşme şartlarının detaylı şekilde masaya yatırılacağı şeklinde yorumlandı. Beşiktaş, Benfica ile 2020'ye kadar kontratı olan golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyor.

Haberin Devamı

Beşiktaşta stoper harekatı 29 Temmuz transfer haberleri

16 GOL KAYDETTİ

Kostas Mitroglou geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla oldukça başarılı günler geçirdi. 29 yaşındaki Yunan forvet, Portekiz Ligi'nde 28 maçta forma giyerken, fileleri 16 kez sarstı. 1 de asisti var. 2010-11 sezonu hariç forma giydiği takımlarda 10 golün altına düşmeyen başarılı isim sol ayağını raket gibi kullanıyor. Hızlı bir futbolcu olmamasına rağmen güçlü fiziği sayesinde rakipleri kendisine yaklaştırmadan isabetli şutlar çıkarabiliyor. İstanbul'un Atina'ya sadece 1 saat 15 dakika uzaklıkta olması da Kostas'ın aklını çeliyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Miranda seferi.

4 hazırlık maçında 12 gol yiyen Beşiktaş, İnter’in stoperine göz dikti. İtalyan devi kapıyı 8 milyon euro’dan açtı. Fiyatının düşmesi bekleniyor.

Real Madrid'den Pepe'yi kadrosuna katmasına rağmen Tosic, Milosevic, Mitrovic, Atınç gibi isimleri yetersiz bulan teknik direktör Şenol Güneş stopere bir transfer daha istemişti. Lyon'a transfer olan Marcelo'dan gelen parayı forvette kullanmak isteyen siyah-beyazlılar, savunma için daha küçük bir miktar ayırmıştı. Ancak Kartal'ın 4 hazırlık maçında 12 gol yemesi işleri karıştırdı. Kanat oyuncusu transferini geri plana iten idareciler önceliği forvet ve stopere verecek.

MÜTHİŞ PAZARLIK SÜRÜYOR

Siyah-beyazlılar, Eliaquim Mangala transferinde ilerleme kaydedemeyince rotasını İnter'in stoperi Joao Miranda'ya kırdı. Geçen sezon İtalyan devinde 32 maçta 90 dakika görev yapan 32 yaşındaki futbolcunun şartlarını araştıran yönetim 8 milyon euro'luk bir bonservis bedeliyle karşılaştı. Sözleşmesinde 1 sene kaldığı için bu parayı gerçekçi bulmayan yönetim, klasik bekleme taktiğiyle rakamın 3-4 milyon euro seviyesine geleceğini hesaplıyor. Şenol Güneş de tecrübesiyle Miranda'nın önemli katkı vereceğini düşünüyor.

Haberin Devamı

GOLÜ VE ASİSTİ YOK

Joao Miranda, Atletico Madrid'de harika günler geçirdikten sonra İnter'e transfer olmuştu. İtalyan ekibinde geçen sezon 32 maçta gol veya asist üretemedi. 6 defa sarı kart gördü. Yaşı 32'ye geldiği için İnter elden çıkarmayı düşünüyor. (Fotomaç)

Acil stoper aranıyor

Çok kaliteli bir stoper almak isteyen Siyah-Beyazlılar, M.City’nin ABD kampının bitmesinin ardından Mangala pazarlıklarına bir kez daha start verecek

Hazırlık maçlarında savunmada çok büyük bir sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi... Siyah-Beyazlı takımın oynadığı 4 maçta 12 gol yemesi üzerine harekete geçen yönetim stoper arayışlarına hız verdi.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞÜLECEK

Beşiktaş yönetiminin daha önce de girişimlerde bulunmasına rağmen sonuç alamadığı Eliaquim Mangala için yeniden girişimlerde bulunması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar şu anda Manchester City ile birlikte ABD kampında bulunan Fransız yıldızın menajeriyle temasa geçtiği belirlendi. Yönetim, ABD kampının bitmesinin ardından Mangala'yla yüz yüze görüşülecek.

Beşiktaşta stoper harekatı 29 Temmuz transfer haberleri

YİNE GÖZE GİREMEDİ!

İngiliz basını, Pep Guardiola'nın Mangala'nın performansından memnun kalmadığını ve Manchester City'nin kiralama tekliflerine açık olduğunu vurguluyor.. (Takvim)

Kartal Negredo'nun alternatiflerini belirledi!

Beşiktaş, forvet transferinde ısrarla üzerinde durulan Alvaro Negredo transferinin uzaması üzerine alternatifleri değerlendirmeye aldı.

31 yaşındaki tecrübeli forvetin temsilcisiyle İspanya'da iki gün süren görüşmelerde teklifini ileten ve şartları görüşen Beşiktaş, hemen bir sonuç alamayınca beklemeye çekildi.

Siyah beyazlılar gözünü Negredo'dan gelecek hamleye çevirirken, alternatifler Loic Remy ile Wilfried Bony için yeniden nabız yoklamaya başladı.

Beşiktaşta stoper harekatı 29 Temmuz transfer haberleri

Chelsea'nin kadrosundaki 30 yaşındaki tecrübeli forvet Remy'nin maliyeti konusunda şartlarını yeniden gözden geçiren Beşiktaş, yeni bir teklif düşünüyor.

Manchester City'nin kiralamayı planladığı Fildişili Wilfried Bony ile de yeniden masaya oturulacak.

28 yaşındaki santrforun eski takımı Swansea City'ye gitmeyi gündemine aldığı, ancak cazip bir teklifi de değerlendireceği öğrenildi. (bEINSPORTS)

Yazarlar