Beşiktaş Beşiktaş'tan Ronaldinho'nun yaş eleştirilerine Drogba'lı cevap

Beşiktaş'tan Ronaldinho'nun yaş eleştirilerine Drogba'lı cevap

04.01.2014 - 11:04 | Son Güncellenme:

Be­şik­taş As­baş­ka­nı De­niz Ata­lay, Bre­zil­ya­lı yıl­dızın ağa­be­yi As­sis’le ye­dik­le­ri ak­şam ye­me­ği­nin ardın­dan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaştan Ronaldinhonun yaş eleştirilerine Drogbalı cevap

"Bu trans­fer­de al­ma­mız ge­re­ken yol var. Ro­nal­din­ho da gel­sin bir İs­tan­bul’u gör­sü­n” de­di. Oyun­cu için yaş­lı eleş­ti­ri­le­ri ya­pan­la­ra, “Drog­ba da 35 ya­şın­da” ya­nı­tı­nı ver­di.

Be­şik­taş’ta ge­rek ta­raf­tar ge­rek­se ca­mi­a Ro­nal­din­ho ile ya­tıp Ro­nal­din­ho ile kal­kı­yor. Oyun­cu­nun hem ağa­be­yi hem me­na­je­ri Ro­ber­to de As­sis ile gö­rü­şen yö­ne­tim pü­rüz­le­ri gi­der­mek için tam me­sa­i har­cı­yor. Si­yah-Be­yaz­lı­lar’da As­sis’le ön­ce­ki ak­şam Ni­şan­ta­şı’nda ye­ni­len ye­mek­te yer alan as­baş­kan De­niz Ata­lay ise ko­nuy­la il­gi­li önem­li bil­gi­ler ver­di. İstanbul’da bulunan Assis’le te­mas ha­lin­de ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Ata­lay, “Şu an için ne ol­du di­ye­bi­li­riz ne de ol­mu­yor di­ye­bi­li­riz. Te­mas­la­rı­mı­zı sür­dü­rü­yo­ruz, an­cak da­ha al­ma­mız ge­re­ken yol va­r” de­di. As­sis’in Ro­nal­din­ho’yu İs­tan­bul’a ge­tir­me pla­nı için, “Gel­sin İs­tan­bul’u bir de ken­di gör­sü­n” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

SON GÖRÜŞMEYİ ORMAN YAPACAK

Ata­lay spon­sor ara­yış­la­rı için­se, “O ko­nu­da­ki te­mas­la­rı­mız sü­rü­yor. Haf­ta so­nun­da her şey net­le­şe­ce­k” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Baş­kan Fik­ret Or­man’ın da haf­ta so­nu İs­tan­bul’a dö­ne­ce­ği­ni be­lir­ten Ata­lay, “Baş­ka­nı­mız da gel­di­ğin­de yö­ne­tim ku­ru­lu ola­rak top­la­nıp ko­nu­yu ma­sa­ya ya­tı­ra­ca­ğı­z” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Assis’le son görüşmeyi Orman’ın yapması bekleniyor. Ata­lay, ki­mi çev­re­le­rin 33 ya­şın­da­ki Ro­naldin­ho’nun ya­şı­nı ve ala­ca­ğı üc­re­ti eleş­tir­me­si ile il­gi­li ola­rak, “Trans­fe­r ol­ma­dan böy­le eleş­ti­ri­le­re an­lam ver­mek güç. Drog­ba da 35 ya­şın­da. Ama eleş­tiril­mi­yo­r” di­ye ko­nuş­tu.

Artık top ağabeyim Assis’de

Be­şik­taş’ın trans­fer et­mek için se­fer­ber ol­du­ğu ve spon­sor ara­yış­la­rı­na gir­di­ği Ro­nal­din­ho, ül­ke­sin­de önem­li açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Bre­zil­ya­lı yıl­dız, At­le­ti­co Mi­ne­iro’yu dü­şün­me­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek, “Şu an be­nim için din­len­me, kar­de­şim için ku­lüp­ler­le gö­rüş­me dö­ne­mi. Ne­re­de oy­na­ya­ca­ğı­mı ve ge­le­ce­ği­mi o be­lir­le­ye­cek. Ben ta­til­de­yim ve fut­bo­lu şu an için unut­tum. Sa­de­ce din­le­ni­yo­rum” de­di. At­le­ti­co Mi­ne­iro Baş­ka­nı Ale­xan­dre Ka­lil ise; “Ro­nal­din­ho kal­mak is­ter­se, biz mem­nu­ni­yet­le ka­bul ede­riz. Bu ko­nu­da be­ni aşan şey­ler var. Ro­nal­din­ho ile bir top­lan­tı­mız ola­cak son ola­rak. Bu­ra­da biz ve­re­bi­le­cek­le­ri­mi­zi, o dü­şün­dük­le­ri­ni söy­le­ye­cek” di­ye­rek du­rum­la­rı­nı açık­la­dı.

Haberin Devamı

(Bugün)