1.Lig Beyazıt: 'Galip gelmek için her şeyi yapacağız!'

Beyazıt: 'Galip gelmek için her şeyi yapacağız!'

16.12.2015 - 10:31 | Son Güncellenme:

PTT 1. Ligin 16. haftasında evinde Karşıyaka'yı konuk edecek olan Kayseri Erciyesspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, Karşıyaka maçından galip gelmek için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Beyazıt: Galip gelmek için her şeyi yapacağız

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Timuçin Beyazıt yönetiminde Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyessporlu futbolcular idmana ısınma çalışması yaparak başladı. Oyuncular daha sonra antrenmanda kondisyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

"FARKI AZALTTIK"

Ardından Adana Demirspor maçından alınan galibiyetle ilgili konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Timuçin Beyazıt, "Adana Demirspor maçında güzel bir galibiyet oldu. Bizim haftalardır oyun olarak bir çıkışımız vardı ama işte üst üste kaybettiğimiz 3 maç var. Ardından Altınordu maçı vardı. Bu maç oyuncuları pozitif etkiledi. Adana Demirspor bu ligin en kaliteli ekiplerinden bir tanesi. Deplasmanda oynuyor olmak zor bir hadise. Oyuncularımız her zaman olduğu gibi sahaya galibiyet için çıktılar. İyi oyun oynadılar. Galibiyet bizim açımızdan çok iyi oldu. Birkaç basamak yukarı tırmandık. Kendi açımızdan rakiplerle aramızdaki farkı azalttık. Bu açıdan çok anlamlı bir galibiyet oldu. Devre arasına kadar 2 maçımız var. Onları oynayıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

"GALİP GELMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"

Haftasonu oynayacakları Karşıyaka maçını da değerlendiren Beyazıt, "Her maçımız zor. Bu ligde puanlar arasında bir fark yok. 20-22 puanlı bir sürü takım var. Hepsi ‘şampiyonluğa oynuyoruz’ diyor. Aslında tüm takımların hem şampiyonluk hem de küme düşme riski var. Böyle bir ligdeyiz. Karşıyaka’da zorlu ekiplerden birtanesi. Onlarda belki son haftalarda kötü gidiyor ama kaliteli kadroları var. Yeni bir hocayla anlaştılar. Öyle devam edecekler. Hafta boyunca bu maça iyi hazırlanacağız. Karşıyaka maçında galip gelmek için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

Kayseri Erciyesspor ile Karşıyaka arasında Kadir Has Stadı'nda oynanacak karşılaşma Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.