Teleset Mobilya Akhisarspor Bilal Kısa'dan 'zemin' isyanı

Bilal Kısa'dan 'zemin' isyanı

20.02.2015 - 15:51 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'da eski takımlarına karşı mücadele edecek kaleci Oğuz ve kaptan Bilal, iddialı açıklamalar yaptı.

Bilal Kısadan zemin isyanı

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 3 sezon forma giydiği sarı lacivertli kulüpte bir de şampiyonluk yaşayan Oğuz, İstanbul'dan puanla döneceklerini söyledi. Usta eldiven, "Fenerbahçe ile oynadığımız son 2 maçı kazandık. Kayseri Erciyesspor galibiyeti özgüvenimizi getirdi. Deplasmanda istediğimizi alacağız" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de 2000-2003 yıllarında top koşturan Bilal ise Kadıköy'de puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Bilal, "Galibiyet için kenetlendik. Kazanmasak bile, en azından puan alarak Akhisar'a döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininden de şikayetçi olan Bilal, "Biz stadı Manisaspor'dan kiralıyoruz, parasını da ödüyoruz fakat Manisaspor yönetimi zeminin bakımını gerektiği gibi yapmıyor. Her an sakatlanma korkusu yaşıyoruz. Hiç olmazsa bizim kulübümüz bu konuya el atsın" açıklamasını yaptı.

TARAFTAR DESTEĞİ

Akhisar Belediyespor'a gönül veren bir grup futbolsever, 1970 Akigo Taraftarlar Derneği'ni kurdu. 52 üyeye sahip derneğin başkanlığına Vedat Helvacıoğlu getirildi. Dernek üyeleri, ilk olarak Belediye Başkanı Salih Hızlı'yı ziyaret ederken ardından Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ile birlikte basın mensuplarıyla buluştu. Her maçın deplasman olduğunu vurgulayan Başkan Helvacıoğlu, "100 kilometre yol katederek Manisa'ya takımımızı desteklemeye gidiyoruz. Akhisar Arena'nın tamamlanmasıyla Akhisarlılar büyük bir coşku ile takımlarına sahip çıkacak" diye konuştu.