Bilal Meşe

Bilal Meşe

bmese@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Fatih Terim’in avukatı değiliz. Ne var ki ortada bir ‘itibarsızlaştırma’ varsa ki, var, o zaman burada duracaksınız!
Yok Fatih Hoca, Başkan’ın telefonlarına çıkmamış, yok efendim 2 yıllık sözleşme ona gönderilmiş, imzalamamış. Hatta, federasyonla 4 yıllık sözleşme yapmış, elini güçlendirmiş, bu yüzden kimseye pas vermiyormuş, kafa tutuyormuş!
Hep mış, hep muş... Benim tanıdığım 40 yıllık Fatih Hoca, kurumun başında bulunan başkanlara saygısızlık edecek birisi değildir. İddialar bana çok komik geliyor... Diyorlar ki, Başkan, Terim’i aramış, SMS atmış, o geri dönmemiş. Yahu arkadaşlar, koca bir kulübün başkanı, Fatih Terim’e ulaşamıyorsa, o kulübü nasıl yönetir?
Bitmedi... Diyorlar ki, yönetim Fatih Hoca’ya 2 yıllık sözleşme göndermiş, güya o da imzalamamış!
Bakın, Terim’e ulaşmış bir sözleşme yok. Ne yani ortada olmayan hayali bir sözleşmeyi mi imzalayacak Fatih Hoca! Komiksiniz valla...
Diyorlar ki telefonu aranmış, kapalı olduğu için mesaj atılmış, bu da yalan! Telefonu 4 gün boyunca kapalıydı, doğru. Ne yapsın? Takımı Real Madrid bozgunu yaşamış, göbek atacak hali yok. Başkan’ın niyeti varsa, Terim’in çevresinde bir sürü çalışan var, onları arar, bulur. Yoook, ortada art niyet var!
Gelelim, federasyonla 4 yıllık sözleşme yaptığı iddialarına. Böyle bir sözleşme de yok. Kaldı ki federasyonla görüşmesine izin veren Sayın Ünal Aysal’ın ta kendisidir. Hem izin vereceksiniz, hem de arkasından Bizans oyunları çevireceksiniz!
Terim, o görevi kabul etmeseydi, ne olurdu biliyor musunuz? Vatan haini ilan edilirdi! Bu abuk subuk gerekçelere sığınarak, Terim’le yolları ayırmak, Galatasaray’ın gelenek ve de görenekleriyle asla örtüşmüyor. Çağırırsın, teke tek görüşür senaryolara sığınmadan yollarınızı ayırırsınız. Etik olanı da, doğru yolu da budur...
Terim’i hayali gerekçelerle ‘itibarsızlaştırmak’, onu taraftarlarla karşı karşıya getirmek, asla doğru bir yol değildir. Fatih Terim’in apoletlerini, yıldızlarını kimse sökemez. Ayağınıza kurşun sıktınız, farkında değilsiniz!