Basketbol ‘Bilet aldığımızı hatırladım!’

‘Bilet aldığımızı hatırladım!’

18.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren müthiş geri dönüşün mimarı olan Bogdan Bogdanovic, arkadaşlarının soyunma odasında ‘Sayende tatile 2 gün önce çıkıyoruz’ sözlerine, “Bileti aldığımı son anda hatırladım” diyerek esprili bir yanıt verdi.

‘Bilet aldığımızı hatırladım’

Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinin 4. maçında son 1 dakika 48 saniyeye 14 sayı geride girse de kazanmayı başaran ve 8. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe’de geri dönüşün mimarı kuşkusuz Bogdan Bogdanovic’ti. Sırp yıldız, art arda attığı basketlerle, takımını sırtlarken, bu sezon 77 resmi maça çıkan arkadaşlarını rahatlatan isim de oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli oyuncular maç gecesi şampiyonluğu kutladıktan sonra sabahleyin erkenden ülkelerine dönerken, dinlenmeye ne kadar hasret kaldıkları da görüldü. Euroleague şampiyonluğunun ardından ligi de zirvede bitiren Fenerbahçe’de soyunma odasında kupa sevincine, erken tatil sevinci de eklendi. Play-off’ta hiç maç kaybetmeden mutlu sona ulaşan sarı-lacivertli ekip, son maçta Beşiktaş’a kaybetmiş olsa, en az 2 gün daha geç tatile gidecekti.

Kalması zor

Soyunma odasında arkadaşlarının bu konu hakkında da tebriklerini kabul eden ve ‘Sayende iki gün önce tatile çıkıyoruz’ sözlerine esprili bir şekilde karşılık veren Bogdanovic’in, “Son dakikalara girilirken, aklıma uçak biletlerimizi aldığımız geldi” dediği öğrenildi. Öte yandan NBA haklarını elinde bulunduran Sacramento Kings tarafından ısrarla istenen yıldız basketbolcunun bir iki gün içinde kararını vereceği, ancak NBA’de gelen teklifin çok cazip olması nedeniyle takımda kalmasının çok zor olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Etiler’de kutlama
Avrupa Şampiyonu olduktan sonra Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ni de final serisinde Beşiktaş Sompo Japan’ı 4-0’lık seriyle geçip zirvede olarak tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, bu başarısını Etiler’deki Paper Moon Restoran’da kutladı. Takımın tüm oyuncularının ve teknik heyetin katıldığı yemekte Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticiler de yer aldı.