Skorer Biletler satışa çıktı

Biletler satışa çıktı

23.01.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Adrian İlie yedek çıkacak

Biletler satışa çıktı






Sağlam bastılar
BEŞİKTAŞ, Altay'dan alınan İbrahim Akın için bir ilke imza attı. Kulüp bünyesinde kurulan Beşiktaş Sigorta Şirketi, sezon sonuna kadar Altay forması giyecek olan genç oyuncuyu sigortaladı. İbrahim'in başına ciddi bir sakatlık gelirse 500 bin dolar tazminat alınacak. Bilindiği gibi Beşiktaş, İzmir temsilcisine bonservis bedeli olarak aynı rakamı peşin olarak ödemişti.

İddialı konuştu
KARTAL'IN çiçeği burnundaki transferi İbrahim ise sezon sonunu iple çektiğini söyledi. Genç oyuncu, "Aslında renk olarak değişmedim. Yine Siyah - Beyazlı formayı giyeceğim. Daha önce Anadolu kulüplerinden teklif aldım ama sıcak bakmadım. Ancak altın çağını yaşayan Beşiktaş'ın transfer önerisi hem kulübüm için hem de benim için cazipti" ifadelerini kullandı.

Hedefleri büyük
GELECEK yıl Beşiktaş tribünlerini ayağa kaldıracağını ileri süren İbrahim tek tek hedeflerini de sıraladı. Genç yıldız, "Öncelikle kendimi Türk futboluna kabul ettirmek istiyorum. A Milli takıma yükselmek en büyük idealim. Sonrasında da Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek. Real Madrid ve Manchester United hayallerimi süslüyor" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN, Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Fiyatlar şöyle: VİP B-E: 72 milyon, VİP A-F: 61 milyon, VİP I: 66 milyon, VİP H-J: 55 milyon, VİP G-K: 44 milyon, Numaralı C-D: 39 milyon, Numaralı B-E: 33 milyon, Numaralı A-F-M-L-I: 28 milyon, Numaralı H-J-G-K: 22 milyon, Yeni Açık: 6.5 milyon, Eski Açık: 5.5 milyon.

TEKNİK Direktör Lucescu'nun yeni transfer Adrian Ilie'yi Samsunspor maçında yedek soyunduracağı öğrenildi. Rumen oyuncunun henüz hazır olmadığını düşünen tecrübeli teknik adam, Ilie'ye son 15 - 20 dakikada görev vermeyi düşünüyor. Sakatlığı bulunan Zago'nun durumu ise bugün yapılacak testlerden sonra netlik kazanacak.
SİYAH - Beyazlı ekibin dünkü antrenmanı ise kötü hava şartları yüzünden iptal edildi. Kartal tüm sahaların karla kaplanması üzerine Dikilitaş'taki Süleyman Seba Salonu'na geldi ve kondisyon çalışması yaptı. Bu arada sezon başındaki gibi tüm oyunculardan kan örnekleri alındı. Test sonuçları bir iki gün içinde açıklanacak.



SPOR


İşte Galatasaray Yönetimi'ni uçurumun kenarına getiren yanlış politika
At yarışları
Avrupa Ligleri
Ülker hayat buldu: 68-63
İKİNCİ LİG PUAN DURUMU
Hidayet Türkoğlu herkesi büyüledi
Eczacı iyi başladı
İbrahim'e özel sigorta
Alex işi gizleniyor
Cim-Bom perişan oldu
Fener bizi korkutmaz
Stres son faktör
Haftanın hakemleri
3. tur virajı
Haber turu...
Ben, Rüştü, Roma, Barcelona
Maytaplı salonlar
Perde açılırken