Skorer Bilgili kararsız

Bilgili kararsız

27.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Başkanı, Sergen'e kapılarının açık olduğunu, ancak ona güvenemediğini söyledi

Bilgili kararsız




Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Sergen'e yeşil ışık yaktı. Siyah - Beyazlı kulüpten maddi sorunlar nedeniyle ayrılan ve halen Siirt Jetpa'nın malı olan Sergen'in tekrar Beşiktaş'a dönme isteğine, Bilgili'nin sıcak baktığı öğrenildi.
Başkan Bilgili'nin, hafta içinde yöneticilerle yaptığı sohbet toplantısında, "Biz Sergen'in ne kadar yetenekli ve Dünya çapında bir oyunccu olduğunu biliyoruz. Ona kapımız açık. Eğer Sergen, Sergen gibi oynarsa tüm eleştirileri göğüsler maddi olarak olanaklarımızı seferber eder onu alırız. Tabii ki, arzuladığımız Sergen olmalı. Bu konuda ona güvenemiyorum. Tek sıkıntım bu" diye konuştuğu ifade edildi. Başkan, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin maçlarını izleyecek olan Scala'dan, Sergen'i etüt etmesini isteyecek.

Amokachi'ye talip var

Bu arada Beşiktaş'ın satmaya çalıştığı Daniel Amokachi'ye, Real Betis ve Dubai'den bir takımın yanı sıra Suudi Arabistan kulüplerinden Riyad takımının teklifte bulunduğu belirtildi.
Basın Sözcüsü Erol Kaynar, Amokachi'yi hazırlık kampına götüreceklerini belirterek, "Bu futbolcuya talipler var. Kampa götürüp, onu hazırlayacağız. En iyi teklif verene de satacağız. Kampa Sellami ve Schaefer katılmayacak" dedi.

Üyelere 39 soru

Beşiktaş'ın Taraftar ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hayri Cem tarafından hazırlanan 20 sayfadan oluşan üyelik giriş formunda üye olacakları ve eski üyeleri 39 soru bekliyor.
Daha önceki dönemde sadece tek sayfa olan ve kısa kimlik bilgileri içeren üye formundaki bu değişiklik, Serdar Bilgili yönetiminin idari yapılanmadaki ilk ciddi değişikliklerinden biri oldu. Bu formlar şu an üye olacaklara dağıtılmazken, daha önceki üyelerin de kendilerini tanıtmak amacıyla bu formu dolduracakları belirtildi. Hayri Cem üyelere, hangi gazeteleri ve dergileri hangi sıklıkta ve ne kadar kitap okuduklarını, hangi televizyon kanalını ve programlarını takip ettiklerini, ziyaret ettikleri web sitelerini, sinema, tiyatro, konsere gidiş sıklıklarını sorduklarını söyledi. Kulübe üyelik için kişilerden 255'şer milyon alacak olan Beşiktaş, bunun beş milyon lirasını yıllık üye aidatı, üç milyon lirasını giriş ödentisi, 247 milyon lirasını ise bağış olarak tahsil edecek. İki veya dört taksit tercihi yapılabiliyor. Anne ve babası üye olanlardan ise 67.5 milyon alınacak.