Euro2016 Bilic'ten Terim yorumu: Cesur değil çılgın!

Bilic'ten Terim yorumu: Cesur değil çılgın!

09.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Slaven Bilic, Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic’e Türkiye karşısında dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.

Bilicten Terim yorumu: Cesur değil çılgın

Slaven Bilic, Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic’e EURO 2008’deki unutulmaz maçı izlemesini tavsiye ederken, Türkiye karşısında dikkatli olması gerektiğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Hırvatistan Milli Takımı ve Beşiktaş’ın eski teknik patronu olan Bilic, Zagreb’te önceki gece düzenlenen spor oscarları gecesinde bir araya geldiği Cacic’e, Türkiye’yi anlattı. West Ham United’ın başında başarılı bir sezon geçiren Bilic, İngiliz ekibindeki yardımcısı Nikola Jurcevic’in, “Terim cesurdur” sözleri üzerine araya girerek, “Terim çılgındır” dedi.

Jurcevic, Cacic’e yaptığı bilgilendirmede şunları söyledi: “Türkiye’nin stoperleri kötü. Zaten gerçek mevkileri stoper olan oyuncular değiller. Kanat bekleri ise fazla ofansif ve ileri çıkmayı çok seviyorlar.”

Subasic: Hakan’a şans vermemeliyiz

Hırvatistan’ın deneyimli kalecisi Danijel Subasic, A Milli Takımımız’ın frikik ustası Hakan Çalhanoğlu’ndan çekindiklerini itiraf etti. Fransa’nın Monaco takımında forma giyen 31 yaşındaki file bekçisi, “Hakan’ın çok iyi frikikleri var. Burada önemli olan Hakan’a fırsat yaratmamak. Bunun için de savunmaya önemli işler düşüyor. Burak Yılmaz da çok tehlikeli bir forvet. Türk kalecileri de tanıyorum. Hepsi iyi kaleciler” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Tribünler doldu

Hırvatlar, Fransa’nın kuzeyindeki Normandiya bölgesinde bulunan Deauville’de çalışmalarını sürdürüyor. Kampın ilk günü hafif bir çalışma yapan Hırvatlar tempoyu yükseltti. Teknik Direktör Ante Cacic dünkü antrenmanda taktik çalışmalar yaptırdı. Bu nedenle idmanın sadece 15 dakikalık bölümü basına açık tutuldu.

Yazarlar