Magazin BİR BAŞKA GECE

BİR BAŞKA GECE

23.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milliyet’in 60. Yılın Sporcusu ödül töreni yine göz kamaştırdı. Swissotel’de spor, sanat ve iş dünyasını bir araya getiren görkemli gecede Atletico Madrid formasını başarı ile giyen milli oyuncumuz Arda Turan şeref kürsüsünün en üst basamağına adını yazdırdı

BİR BAŞKA GECE

Milliyet Gazetesi’nin, Türk sporunun vazgeçilmez geleneklerinden biri haline gelen dev organizasyonu; Yılın Sporcusu anketinin 60. yılında zirveye çıkanlar ödüllerine kavuştu.
Swissotel’de spor, sanat ve iş dünyasını bir araya getiren görkemli gecede ilk kez birinciler Lig TV’nin canlı yayınında açıklandı. Türk Futbolu’nun son dönemlerde yetiştirdiği en önemli isimlerinden biri olan, ülkemizi İspanya’nın Atletico Madrid takımında başarıyla temsil eden Arda Turan, Milliyet okurlarının oyları ile kazandığı “Yılın Sporcusu” ödülünü Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören ve Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu’dan aldı.
“Yılın antrenörü” kategorisinde zirveye çıkan isim Fatih Terim’di. Milli Takımlar Teknik Direktörü’ne ödülünü Integral Forex Yönetim Kurulu Başkanı Oya Ulukartal verdi.
“Yılın Takımı” ise geçtiğimiz sezon tüm kupalara ambargo koyan ve bileği bir türlü bükülmeyen Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı kürsünün ilk basamağında yer alırken, ödüllerini Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem takdim etti.
Sunuculuğunu Sine Büyüka ve Candaş Tolga Işık’ın yaptığı gecede Yılın Spor Adamı ödülünü Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı bakan yardımcılığı görevini yürüten Abdurrahman Arıcı’dan aldı.
Büyük bir çekişmenin yaşandığı Yılın Futbolcusu kategorisinde ise Milliyet okurları Galatasaraylı Didier Drogba’yı birinciliğe layık gördü.

Haberin Devamı

Arda ödülünü, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yıldırım Demirören ile T.Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu’dan aldı.

BİR BAŞKA GECE