Turkish Airlines Euroleague Bir kez daha Efes

Bir kez daha Efes

18.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Deplasmanda iki kez yenildiği Olimpiakos’u, Abdi İpekçi’deki ilk buluşmada devirerek çeyrek final serisinde durumu 2-1’e getiren Anadolu Efes, bugün de kazanarak, durumu eşitlemek istiyor.

Bir kez daha Efes

THY Euroleague çeyrek final serisi 3. maçında Yunan Olimpiakos’u 83-72 yenerek durumu 2-1 yapan Anadolu Efes, rakibini bir kez daha İstanbul’da konuk edecek. Temsilcimiz, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi kazanması durumunda seriyi 2-2’ye taşıyacak ve turu geçen takım, 25 Nisan’da Yunanistan’da oynanacak 5. ve son maçın ardından belli olacak. 3 galibiyete ulaşacak ekibin adını Londra’da düzenlenecek Final-Four’a yazdıracağı çeyrek final serisinin 4. maçı, NTV Spor’dan yayınlanacak.

Hedef Atina
Genel Menajeri Engin Özerhun, Olimpiakos’u ikinci maçta da yenerek, seriyi Atina’daki 5. ve son maça taşımak istediklerini söyledi. Yunan temsilcisi karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Özerhun, kendilerini destekleyen basketbolseverlere teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Bizi ikinci maçta da yalnız bırakmayacaklarını umuyorum. İlk galibiyet bir adımdı.
İkinci maçta da aynı hedefler doğrultusunda seriyi Atina’ya taşıyacak sonucu alacağız."

Haberin Devamı

Bir kez daha Efes

Yazarlar