Galatasaray Bir kupa da eksik kalsın

Bir kupa da eksik kalsın

19.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bernabeu Kupası’nda Real Madrid’e konuk olan 3 kupalı şampiyon Galatasaray, sergilediği futbolla alkışlandı. Devreyi geride kapayan sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda Sneijder’in şık golüyle toparlandı. Ancak fileleri bulan Marcelo, geceyi noktaladı

Bir kupa da eksik kalsın

4 yıl sonra yeniden dünya devi Real Madrid’in organize ettiği Santiago Bernabeu Kupası’na davet edilen Galatasaray şansız bir şekilde 2-1 yenilse de İsyanyollardan alkış aldı.
Chedjou, Melo ve Burak gibi üç bölgenin üç kilit oyuncusunun yokluğunda Cim-Bom rakibine teslim olmak bir yana başabaş bir performans sergiledi. Hamza Hamzaoğlu Madrid’te şans verdiği yeni transferler Rodriquez ve Carole gayet iyi bir görüntü çizdi. Özellikle Carole Telles’i aratmak bir yana artı yönleri ila dikkat çekti. Bu ikilinin topu ayağında fazla tutmaması ve basit oynaması Sneijder ve Podolski gibi yıldızları ön plana çıkardı. Tarık ve Koray dışında herkes iyiydi özetle. İlk yarıdaki güzel paslaşmalar zaman zaman evsahibi taraftarının da hoşuna gitti ve alkışla karşılık buldu. Bu devre kornerde 16’da Nacho’nun kafasına engel olamadık.
53’de ise bu kez Podolski pası verirken Inter maçında olduğu gibi Sneijder soluyla cezaalanı çizgisinden eşitliği yakaladı. Her şey yolunda giderken 81’de Marcelo, Olcan-Sabri-Koray’ın bakışları arasında Real’i yeniden öne geçirdi.

Haberin Devamı

Yıldızlar sahada

Bernabeu Kupası için Galatasaray’ı konuk eden Real Madrid’de yıldız isimler sahada yer aldı. Başta Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale olmak üzere Sergio Ramos, Modric, James, Kroos ve Marcelo gibi as kadroda şans bulan oyuncular forma giydi.

MAÇIN KARNESİ

REAL MADRİD: Navas (5), Danilo (5) (dk.72 Carvahal), Nacho (6), Ramos (6) (dk.85 Cheryshev), Marcelo (6), Kroos (5) (dk.85 İllarramendi), Modric (5) (dk.72 Casemiro), Bale (5) (dk.85 Arbeloa), İsco (5) (dk.72 Lucas), Ronaldo (5), Jese (5) (dk. 57 James )
GALATASARAY: Muslera (7), Tarık (3) (dk.46 Sabri 5) Koray (5), Hakan (6), (dk.69 Telles 5), Carole (6), Selçuk (6), ,Rodriguez (6) (dk.82 Jem Karacan), Emre Çolak (5, ) (dk.69 Bilal 5), Sneijder (6) (dk.69 Olcan 5), Podolski (6) (dk.69 Yasin 5), Umut (6)
GOLLER: Nacho Dk.17, Sneijder Dk.53, Dk.81 Marcelo
HAKEMLER: Carlos Madrileno, Juan Jimenez, Araham Canton