Galatasaray Bırak kırmızı görsün!

Bırak kırmızı görsün!

06.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Kaptanı Selçuk, Beşiktaşlı Veli’nin kırmızı kart gördüğü pozisyonu anlattı, “Veli’ye, yapma kırmızı kart görürsün dedim. Diğerleri, ‘Bırak kırmızı görsün’ dedi ama hepsi bizim arkadaşımız, kart görmesini istemem” dedi.

Bırak kırmızı görsün

Galatasaray’ın takım kaptanı Selçuk İnan, Beşiktaş zaferinin ardından TRT 1’deki Stadyum programına konuk oldu, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Selçuk’un konuşmasından satır başları:

- O sahada oynamak kolay değildi. Belki biz bu sahada 1 maç oynadık ama Beşiktaşlı arkadaşlarımla konuştum, Allah onlara kolaylık versin.

- Veli’nin yaptığı kırmızı kart. Bir oyuncunun diğerine vurma hakkı yok. Adrenalinle bir şeyler söyleyebilir ama fiili bir şeyler yapmaması lazım.

- Veli’ye, yapma kırmızı kart görürsün dedim. Diğerleri, ‘Bırak kırmızı görsün’ dedi ama hepsi bizim arkadaşımız, kart görmesini istemem.

- Prandelli döneminde oynamadınız, şimdi oynuyorsunuz falan yanlış şeyler. Bizden daha defansif oynamamızı istedi.

- Galatasaray Kaptanı olarak, Allah’tan Prandelli gitti demek benim adamlığıma yakışmaz.

- Diğer takımlar defans yaparak şampiyon olmuşlardır ama Galatasaray böyle olamaz. Belki Prandelli bunu idrak edemedi, bu yüzden aşı tutmadı.

Haberin Devamı

- Şampiyonlar Ligi’nde oynamak başka bir gururdur ama biz takım olarak istediğimizi yansıtamadık. İçten içe bizde bir dördüncü yıldız sevdası oldu. Bu konuda Prandelli’ye haksızlık etmiş oluruz.

- Bizim takımda en çok ileri oynayan Muslera, geri oynayamaz gol olur. En çok geri olanlar da Burak ve Umut ama sürekli gol atıyorlar.

- Ben hocaların dediklerini mi yapmayalım, yoksa taraftarın istediğini mi? 15 yıldır hep hocamın istediklerini yaptım.