Skorer 'Biscan işi bitmedi'

'Biscan işi bitmedi'

30.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Denizli, Hırvat futbolcunun transferinin bir ay içinde belli olacağını söyledi

Biscan işi bitmedi




Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Biscan olayının kapanmadığını bu konuda bir ay içinde net bir karar alabileceğini bildirdi.
Denizli, internet sitesinden yaptığı açıklamada bir ay içinde Biscan olayının açıklığa kavuşacağını bildirirken, Milliyet'e "Balic'i uyardığı Johnson'ı takıma almaya kararlaştırdığı" şeklindeki sözlerin söylentiden ibaret olduğunu bildirdi.

"Değerlendirme olanaksız"

Fenerbahçe teknik direktörü milli takımlara giden oyuncuları nedeniyle şu anda bir bütünlük sağlayamayacaklarını, bu nedenle de her hangi bir değerlendirme yapmalarının olanaksız olacağını söyledi
Mustafa Denizli, internet sitesine saldırı yapıldığı haberinin de asılsız olduğunu dile getirdi.

İki Yugoslav'a çağrı

Sarı - Lacivertli takımın Yugoslav futbolcuları; Lazetiç ile Mirkoviç milli takımlarının Lüksemburg ile oynayacağı 2002 Dünya Kupası eleme maçının aday kadrosuna çağrıldılar. Yeni teknik direktör Ilija Petkoviç tarafından milli takıma davet edilen iki futbolcunun dışında Fiorentina'da forma giyen Mijatoviç de kadroda kendine yer buldu.

'Denizli'ye güvenin'

İNGİLTERE'de Aston Villa forması altında başarılı maçlar çıkaran Alpay, Fenerbahçe'deki gelişmelerle ilgili olarak, "Fenerbahçe camiası Mustafa hocaya güvenmeyi sürdürmeli" değerlendirmesini yaptı. Milli futbolcu, "Fenerbahçe'nin aldığı yenilgiye hem şaşırdım, hem de üzüldüm. Ama belki zamanında olması bir açıdan iyi. Fatih hoca, Galatasaray'a geldiğinin ilk döneminde Fenerbahçe yenilgisi almış, takımdan ayrılma noktasına getirilmek istenmişti. Ama Galatasaray camiası ona inandı ve yoluna devam etti. Sonuç malum" ifadesini kullandı.

'F.Bahçe'yi aldatmadı'

ALPAY'IN babası Mustafa Özalan, oğlunun Fenerbahçe'yi aldatmadığını, profesyonelce hareket ettiğini belirtti. Özalan, şöyle konuştu: "Transferin son günü Aston Villa olayı gerçekleşti. Alpay'da, ya Fenerbahçe beni almaz ortada kalırsam, korkusu vardı. Çok tedirgindi. Ailece Fenerbahçeliyiz. Kimseye kırgın değiliz. Ancak Fenerbahçe yöneticisine yakışmayan laflar edildi. Mahmut Uslu, hiç yönetici arkadaşı Uğur Dündar'ı dinlemiyor mu? Dündar, her maçtan önce küfürsüzlük dersi veriyor."

Yazarlar