AntalyaSpor Bitmeyen kâbus

Bitmeyen kâbus

22.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftadır kazanamayan ve toplamda 6. yenilgisini alan Trabzonspor, 13. sıraya indi: 0-1

Bitmeyen kâbus

CELAL UMUT EREN - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, vedaya hazırlandığı Avni Aker’de yine hüzün yaşadı. Karadeniz ekibi, Antalyaspor karşısında da istediğini alamadı. Karşılaşmanın başında Chico’nun bulduğu gol ile geriye düşen ev sahibi takım, tüm çabasına rağmen sahadan boynu bükük ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’de 11. haftanın kapanış maçında Trabzonspor sahasında Antalyaspor’a 1-0 kaybetti, ligdeki 6. yenilgisini aldı.

Emektar stadı Avni Aker’e veda turlarında olan Trabzonspor, önümüzdeki ‘50. yıl sezonu’ için geçiş yılı olarak gördüğü bu sezonda alabildiği kadar galibiyet almak istiyor.

Ersun Yanal, yakalamaya başladığı ideal 11’inde yine orta sahada Okay-Onazi-Bero-Mehmet Ekici gibi topu iyi kullanan isimler ve hızını kullanan Yusuf’u tercih etti.

Haberin Devamı

Eto’o’nun olmadığı Antalyaspor’da da Danilo ve M’Billa gibi isimler hücum gücünü belirledi. Maça sürpriz bir şekilde konuk ekip hızlı başladı. 7. dakikada içinde önce defans arkasına sarkan Danilo’nun şutu kornere gitti, devamında da ceza sahası içine gelen ortada Celustka’dan seken topu Chico bitirdi: 0-1

Oyunu ön alana yıkmak için çabalayan bordo-mavililer 30’da Yusuf Erdoğan’ın sağ kanatta düşmesiyle faul kazandı. Mehmet .Ekici’nin ortasında Okay’ın kafa vuruşu dışarı çıktı.

Vites yükselten ev sahibi, 33’te önce Mehmet Ekici, ardından N’doye’un şutlarıyla gelse de kaleci Ferhat’ı geçemedi. 45’te de yine sağdan Yusuf getirdi ve Okay kafayı vurdu, Ferhat köşede çeldi.

45+4’te de savunma arkasında top önüne düşen N’doye, Ferhat’ı geçemedi. 47’de Ceza sahası içinde ve dışında tartışmaları arasında gidilen Antalyaspor penaltısında, kaleci Onur Kıvrak net bir kurtarış yaptı.

Sağlı sollu gelmeye çalışan bordo-mavililer, 66’da N’doye’un kafa ile indirdiği topa vuran Mustafa Akbaş ile heyecanlandı. Tam 12 sarı kartın çıktığı ve futbol kalitesinin düşük olduğu maçta ev sahibi üzüldü, Antalyaspor nefes aldı.

Bitmeyen kâbus