Milli Takım Biz büyük bir aileyiz

Biz büyük bir aileyiz

10.06.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

TFF'nin yeni başkanı Nihat Özdemir, ilk resmi maçında zafere ulaştı, başarının sırrını anlattı.

Biz büyük bir aileyiz

Birlikte başardıklarını söyleyen Özdemir, “Bir dünya devini yendik. Lider olmak güzel bir duygu... Ama orada kalıcı olmak istiyoruz. Şimdi önümüzde İzlanda maçı var. Onlar da kolay bir rakip değil. Ancak Fransa’ya pozisyon vermeyen milli takımımız bu zorlu virajı da kayıpsız geçecektir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yeni Başkanı Nihat Özdemir, Fransa zaferinin ardından soyunma odasını ziyaret etti, burada ay-yıldızlıların coşkusuna ortak oldu. A Milli Takımı tebrik eden Özdemir, “Biz büyük bir aileyiz. Bunu son dünya şampiyonu Fransa’yı yenerek bir kez daha gösterdik. Birlikte başardık, birlikte olduğumuz müddetçe başaramayacağımız iş yok. Türk halkı lider olarak 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na gitmeyi hak ediyor. Bu gururu hep birlikte yaşayalım” dedi.
Bu takımla gurur duyduğunu dile getiren Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir dünya devini yendik. Lider olmak güzel bir duygu. Ama orada kalıcı olmak istiyoruz. Daha önümüzde 7 maçımız var. Fransa gibi bir ekibi güzel bir oyunla yenmek önemli. Hocamızı, futbolcularımızı kutluyorum. Bize büyük mutluluk yaşattılar. Gruptan çıkmak tabii ki en büyük hedefimiz... Ülkemiz de bunu bizden bekliyor. Bu ekibin bu beklentiye olumlu yanıt vereceğini biliyoruz. Fransa karşısında bunu gösterdiler. Karşımızdaki takımı herkes biliyor. Son dünya şampiyonunu yendik. Şimdi sırada İzlanda var. Onlar da kolay bir ekip değil. Kolay bir maç olmayacak. Ancak Fransa’ya pozisyon vermeyen ve 90 dakika boyunca mükemmel oynayarak bunun karşılığını üç puanla alan milli takımımız bu zorlu virajı da kayıpsız geçecektir.”
Daha yolun başında olduklarını dile getiren TFF Başkanı Özdemir, “Daha çok maçımız var. Bu kadro bu zorlu gruptan ülkemizi Avrupa Şampiyonası’na taşıyacaktır” ifadesini kullandı. TFF ve milli takımlarda aile ortamının oluşmasına özel önem veren Nihat Özdemir, başkan seçilir seçilmez ayağının tozuyla teknik direktör Şenol Güneş’in doğum günü için çok sayıda yönetim kurulu üyesi ile birlikte Antalya’ya gitmiş, hocaya sürpriz yapmıştı.