Trabzonspor "Biz işimize bakıyoruz"

"Biz işimize bakıyoruz"

22.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir karşısında iyi futbol oynadıklarını belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Ligin kalitesi ortada ve kimse kimseye mutlak yeneceğim gözüyle bakamaz. O yüzden biz kendi işimizi yapmalıyız” dedi.

Biz işimize bakıyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir ile oynadıkları maçta güzel işler yaptıklarını ancak o maçın artık geride kaldığını söyledi, “Şu an tek hedefimiz Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmak ve yolumuza emin adımlarla devam etmek” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımın teknik patronu, kendi işlerini yapıp kendi oyunlarını sahaya yansıtmak zorunda olduklarını belirterek, “Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız uyum sorunu yaşamadı. Takım içerisinde her şeyin olumlu olduğunu söyleyebilirim. Yine temkinli adımlar atmalıyız. Çünkü ligin kalitesi ortada ve bu ligde kimse kimseye mutlak mağlup edeceğim gözüyle bakamaz. O yüzden biz kendi işimizi yapmak ve kendi oyunumuzu sahaya yansıtmak zorundayız” dedi.

Öte yandan Ersun Yanal, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun kendisini arayarak, Mustafa Akbaş hakkında bilgiler aldığını da söyledi. Yanal şöyle devam etti: “Mustafa önemli bir oyuncu ancak maalesef taraftarlarımız ona tepki gösteriyor. Kendi oyuncumuza sahip çıkmalıyız. Mustafa Akbaş geçen sezon bir maçta sakatlandı, darbe sonrası kırık 5 santim daha içeri girse belki futbol hayatı bitecekti. Ama o halde oynamaya devam etti. Bu çocuk hakareti değil, saygıyı hak ediyor.”

Haberin Devamı

Kadro değişmiyor

Trabzonspor, bugün oynayacağı Aytemir Alarspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın, Süper Lig’de son oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasındaki ilk 11’ini koruyacağı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın yaşadığı sakatlığın ardından çalışmalara yeni başlayan Onur Recep Kıvrak’ın yerine kalede yine Esteban’ı tercih etmesi, savunmada Pereira, Okay, Mustafa ve Masa, orta sahada Kucka, Sosa, Yusuf Yazıcı, Olcay ve Abdülkadir’e, forvette ise Burak Yılmaz’a forma vermesi bekleniyor.

Şansı tutmuyor

Bordo-mavililer bugün Aytemiz Alanyaspor ile üçüncü kez kozlarını paylaşacak. İlk kez 2016-17 futbol sezonunun 4. haftasında Alanya Oba Stadı’nda oynanan maçı Alanyaspor 3-0 kazanmıştı ve sezonun 2. yarısında Şenol Güneş Kompleksi’ndeki karşılaşma ise golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı. Bordo-mavililer, Alanya karşısında galibiyet çıkaramamasının yanında, rakibine karşı gol de bulamadı.

Biz işimize bakıyoruz