AntalyaSpor "Bize yakışanı yapmak zorundayız"

"Bize yakışanı yapmak zorundayız"

22.11.2016 - 00:27 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bize yakışanı yapmak zorundayız

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Antalyaspor'a 1-0 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Bu tünelin içinden doğru çıkmak, bize yakışanı yapmak zorundayız." dedi.

Haberin Devamı

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, belli bir sürecin içinde olduklarını belirterek, "Futbolun iki yönü var. Bir tanesi oyun. Mücadele için sahada herkes kapasitesini belli noktaya kadar taşıdı. Diğeri de skor. Skor bulamadığınız zaman haklılığını, haksızlığını bir tarafta tartışabiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Yaşanan süreçte herkesin sorumlulukları olduğunu vurgulayan Yanal, "Sorumluluklar bizi bu noktaya kadar taşıdı. Şimdi hep beraber bu sorumlulukları paylaşma zamanı olduğunu düşünüyorum. Bu büyük duruşla Trabzonspor, gerçekten önemli bir zaman dilimi içinde yeni stadı ve yapılanmasıyla üstesinden gelecektir." şeklinde konuştu.

Yanal, futbolcularının kazanma arzusu içinde oynadığını belirterek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Oyuncuların saha içindeki tutumundan kimse şikayet edemez. Maalesef başka nedenler de ortaya konulabilir. Ama ben bu nedenleri ortaya koymayacağım. Yakaladığın pozisyonları atacaksın, atmak zorundasın. Bugün bunlar olmasaydı, bunlar konuşulmazdı. Penaltı değildi, gol nizamiydi, kartlar erken çıktı... Tartışılacak çok şey var ama biz önümüze bakıp hep birlikte ne yapabileceğimizi düşünmeliyiz. Seri maçlar trafiği başladı. Bu tünelin içinden doğru çıkmak, bize yakışanı yapmak zorundayız. Oyuncularımızı da burada kaybetmeden kazanarak yolumuza devam etmeliyiz."

Yazarlar