Trabzonspor "Bizi susturacağını sananlar aldanıyor"

"Bizi susturacağını sananlar aldanıyor"

16.10.2013 - 17:29 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklama yaptı.

Bizi susturacağını sananlar aldanıyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK'nın 30 günlük hak mahrumiyeti cezası ve kulübe verilen para cezalarıyla ilgili açıklamada bulundu, "İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorlarsa aldanıyorlar" dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'da Kurban bayramı nedeniyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bugün bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Trabzonsporlu futbolcular, 1461 Trabzonlu futbolcular, amatör branşlar ve çok sayıda taraftar katıldı. Bayramlaşma töreninde taraftarlar futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi, en çok ilgiyi Teknik Direktör Mustafa Akçay, Malouda ve Colman gördü. Teknik Direktör Akçay ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bayramlaşma esnasında birbirlerine sıkıca sarılarak verdikleri samimi görüntü dikkat çekti.

Haberin Devamı

BAYRAKTAR: "YOLUMUZA GERÇEKTEN TRABZONSPOR'U SEVENLERLE DEVAM EDECEĞİZ"

Bayramlaşma törenine sonradan gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sırayla herkesle bayramlaştı. Ardından kendilerine ayrılan masaya geçen Bayraktar, burada Başkan Hacıosmanoğlu ile birlikte basın mensuplarına açıklama yaptı. Bakan Bayraktar, "Trabzonspor'da bu süre içerisinde birlikteliğin, beraberliğin, kardeşliğin artmasını diliyorum. İnşallah önümüz açıktır. Önümüzde güzel günler var. Bu günleri hep beraber yaşayacağız. Trabzonspor camiası olarak, Trabzonlular olarak, yolumuza gerçekten samimi olan, gerçekten Trabzon'u, Trabzonspor'u sevenlerle devam edeceğiz. Bizim için önemli. Trabzon deyince Trabzonspor hemen akla akla geliyor. Bu önemi bilenlerle yolumuza devam edeceğiz. Günden güne Trabzon'un başarıya ulaşması, şevkinin artması için hep beraber gayret edeceğiz. Bu doğrultuda samimi bir şekilde hem taleplerini, hem de uyarılarını ileten ve yol gösteren çok değerli Trabzon halkına, Trabzonspor'u sevenlere yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

HACIOSMANOĞLU: "TRABZONSPOR'UN HAKLARI İÇİN NASIL MÜCADELE EDECEĞİMİZİ GÖSTERMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Bakan Bayraktar'ın ardından konuşan Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ise şunları söyledi:

"Bizim derdimiz, birlikteliği Trabzon gücünün arkasına alarak Türkiye'deki çirkin yapılanmayı bozmak, futbolun bir eğlence olduğunu herkese göstermek. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Hizmet sevdalısıyız. O yüzdende de halkın sevgisini gördükçe bizim şevkimiz artıyor. İnşallah bizi bu sevgiyi gösteren insanlara karşı mahcup olmayız. Bayram, birliğin beraberliğin sağlanması için Cenab-ı Allah'ın bir lütfudur. Bakanımızın dediği gibi samimi bir şekilde Trabzonspor'u dert edinenlerle birlikte sorunları aşacağımızı düşünüyoruz. Bayram vesilesi ile yaşanan olumsuzluklar var ama bayramda bunlar konuşulmaz. İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorsa aldanıyorlar. Biz bu güzel günlerde güzel sözler kullanmak istiyoruz. Ama bayram sonrasında da Trabzonspor'un haklılığı için, Trabzon'un insanının nasıl mücadele edeceğini insanlara göstermek bizim boynumuzun borcudur."

Haberin Devamı

Konuşmanın ardından bayramlaşma töreni sona erdi.