Kayserispor Bobo ile Gohou Kayseri'de yılın futbolcusu

Bobo ile Gohou Kayseri'de yılın futbolcusu

18.04.2013 - 17:01 | Son Güncellenme:

Kayserimaç gazetesinin düzenlediği "2012 Oscarları" yarışmasında Kayserispor'un golcüsü Rogerio Bobo ile Erciyesspor'un gol makinası Gerard Gohou yılın profesyonel futbolcuları seçildi.

Bobo ile Gohou Kayseride yılın futbolcusu

Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yılın teknik direktörü olurken, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise özel ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Kadir Has Kongre ve Spor merkezinde düzenlenen "Kayserimaç Gazetesi 2012 Oscarları" ödül törenine Vali Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı, Şekerspor Başkanı Hüseyin Akay, Kaskispor Başkanı Ender Batukan 4 profesyonel takımın sporcuları ile amatör kulüplerin yönetici ve sporcuları katıldı.

Törende konuşan Kayserimaç gazetesinin sahibi ve genel yayın yönetmeni Salih Balcı, "Doğrusunu belirtmek gerekirse bu töreni, sporcu ve spora hizmet eden yöneticilere bu yılların anısını ömür boyu hatırlatmak, bu güzel topluluğu yılda bir kez de olsa bir araya getirmek için düzenliyoruz. Çok değil 10 veya 12 yıl geriye gidecek olursak, bir spor salonu, bir de stattan bugünlere geldik. Bugün ise uluslararası maçların ve karşılaşmaların yapıldığı mükemmel salonlar ve stada sahibiz. Kayseri'de profesyonel ve amatör spora katkıda bulunan, tesis yaptıran herkese teşekkür ederim" dedi.

Haberin Devamı

Ödüle layık görülenler ise şöyle:
ONUR ÖDÜLÜ: Mehmet Özhaseki, YILIN TAKIMI: Şekerspor, YILIN KULÜP BAŞKANI: Hüseyin Akay (Şekerspor), YILIN HAKEMİ: Abdülkadir Bitigen (Futbol) YILIN TEKNİK DİREKTÖRÜ: Osman Özköylü (Erciyesspor),YILIN YÖNETİCİSİ: Nurettin Arslan (Erciyesspor), YILIN FUTBOLCULARI: Bobo (Kayserispor) -Gohou (Erciyesspor) SALON SPORLARI YILIN TAKIMI: Kaskispor, PROFESYONEL DALDA YILIN TAKIMI: Erciyesspor YILIN SPOR ADAMLARI: Recep Mamur (Kayserispor), Ziya Eren( Erciyesspor) YILIN ÖZEL ÖDÜLÜ: Robert Prosinecki (Kayserispor)
KAYSERİSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ PROSINECKI: "BU BAŞARI TAKIMIMIN"
Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, "Bu başarı benim değil takımımızındır. Oyuncularımın ve Kayserispor camiasınındır" dedi. Sivasspor ile Pazar günü yapacakları karşılaşmanın önemli bir Anadolu derbisi olduğuna değinen Prosinecki, "Sivasspor'u Trabzonspor ile oynadıkları kupa maçında izledim. İyi bir takım, hatta farkı kaçıran taraf oldu. Kayserispor olarak biz de iyi durumdayız. Güzel bir maç olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

ERCİYESSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZKÖYLÜ: "GEVŞEMEYECEĞİZ"
PTT 1.lig lideri Erciyesspor'un teknik direktörü Osman Özköylü de yılın teknik direktörü unvanına layık görülmesinde, kulüp başkanından yönetime, futbolculardan görevlilere kadar herkesin payı olduğunu söyledi. Özköylü, "Önümüzdeki 4 maçı kazanıp, Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Şu anda lideriz ama asla gevşemeyeceğiz. Sonuna kadar başarımızı devam ettireceğiz" dedi.

BOBO, CEZAYA YANIYOR
Attığı gollerle Kayseri'de yılın sporcusu seçilen Rogerio Bobo da, gol krallığında Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oynayamadığı iki maça yandığını belirterek, "Kayserispor olarak biz bir takımız. Benim kişisel başarımdan çok takımımın başarısı önde gelmelidir diye düşünenlerdenim. Geçmişteki başarılarımı da göz önüne alarak, beni Kayseri'de yılın sporcusu seçenlere teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

GOHOU: "ŞAMPİYON OLURUZ''
Erciyesspor'un golcü oyuncusu Gohou ise, kendisini yılın futbolculuğuna layık görenlere teşekkür ederek, "Erciyesspor'daki arkadaşlarımla birlikte takımımızı el birliğiyle şampiyon yapmaya söz verdik. Ben de attığım gollerle bu hedefe ulaşmaya katkıda bulunuyorum" ifadesini kullandı.