Basketbol Bogdanovic: Datome kesilen saçlarını bir çantaya attı

Bogdanovic: Datome kesilen saçlarını bir çantaya attı

01.06.2017 - 10:33 | Son Güncellenme:

Gigi Datome'nin kesilen saçlarına ne olduğu ortaya çıktı. Takım arkadaşı Pero Antic ile iddiaya giren ve Fenerbahçe'nin Euroleague kupasını kazanması durumunda saçlarını kestireceğini söyleyen İtalyan basketbolcunun uzun saçları, zaferin ardından Antic tarafından kesilmişti.

Bogdanovic: Datome kesilen saçlarını bir çantaya attı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Bogdan Bogdanovic, Euroleague'in resmi internet sitesindeki blog sayfası için kaleme aldığı yazısında saçların kesildikten sonra ne yapıldığına da değinerek şunları anlattı: "Pero Antic'in Gigi Datome'nin saçlarını kestiği an finale damga vuran anlardan biriydi. Bu tip manzaralara basketbol sahalarından pek rastlanmaz! Sonuçta Gigi sözünü tuttu ve saçlarını kestirdi. Bana söylenene göre Gigi kesilen saçlarını bir çantaya attı. Ancak sonra ne yaptı, saçları sakladı mı saklamadı mı, saçlar nerede onu bilemiyorum.

'Yeni sistem daha heyecanlı'

Kupayı aldıktan sonra sevincimizi Fenerbahçe taraftarıyla yaşamak gerçekten çok özeldi. Sinan Erdem'de inanılmaz bir atmosfer vardı. Taraftar bize gereken tüm enerjiyi verdi. Bu yüzden büyük saygıyı hakediyorlar. İstanbul artık bir basketbol şehri oldu. Özellikle de bu sene öyleydi. Euroleague'in yeni sistemi daha heyecan verici, İstanbul'daki basketbolseverleri daha çok işin içine kattı.

Haberin Devamı

'Vesely'yi tribünden izliyordum'

Gençliğimde Euroleague'in alt yaş final fourunda oynamıştım. Finale çıktık ama ben tek sayı bile atamamıştım. Şuimdi asıl Final Four'da oynuyorum ve bu müthiş bir şey. Bunu iki hafta önce Jan Vesely'ye anlattım. O sırada o da orada Partizan formasıyla asıl Final Four'da oynuyordu. 'Düşünebiliyor musun? Ben seni o zamanki turnuvada tribünden izliyordum' dedim. Şimdi ise birlikte Euroleague kupasını kaldırdık.

Belgrad'ın reklamını yaptı

Şunu da unutmayın! 2018 Final Four Belgrad'da yani benim memleketimde oynanacak. Euroleague yönetimi bu organizasyonu Belgrad'a vererek çok iyi bir karar verdi. Burası ziyaret edilmesi gereken bir şehir ve bir çok insan ne kadar muhteşem olduğunu bilmez. Dolayısıyla eğer Final Four'a giderseniz, mutlaka etrafı da gezin, tarihi hakkında da bilgi edinin. Yemekleri de çok iyidir. Halkı, basketbolu çok sever ve sizleri de iyi karşılayacaktır. Orada olun bence, pişman olmayacaksınız".