Skorer Boksta 6 galibiyet

Boksta 6 galibiyet

17.04.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Açlık grevi!

Boksta 6 galibiyet


     18. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nın ikinci gününde ringe çıkan sporcularımız 6 galibiyet, 9 yenilgi aldı. Erkekler 48'de Atagün Yalçınkaya, 54'te Selçuk Aydın, Sedat Taşçı, Muhammet Çat, 81'de Yıldırım Tarhan, bayanlarda ise 54 kiloda Aylin Yıldırım rakiplerini yenerek tur atladılar. Turnuvaya bugün yapılacak maçlarla devam edilecek.
     
     VÜCUT Geliştirme ve Fitness Federasyonu Başkanı Eryetiş Kurtaral, Kültürpark'ta işlettiği spor salonundan çıkarılmasını protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı'nda açlık grevine başladı. Kurtaral, Belediye Başkanı Ahmet Piriştina ile görüşemeyince ödüllerini kapıya koyarak protestosunu sürdürdü.
     
     

     Beckham Real'e
     REAL Madrid'in David Beckham'ı istediği artık sır değil. Beckham'ın takım arkadaşı Ricardo'nun açıklamaları transferin bitmek üzere olduğunu kanıtlıyor. Beckham'ın kendisine İspanya hakkında çok soru sormaya başladığını söyleyen Ricardo, çocukları için Madrid'deki okulları araştırdığını söyledi.
     
     Kahn'dan rehber
     FUTBOL anılarını yazmak ve kitap çıkarmak artık çok moda. Böyle bir teklif de Alman Milli Takımı'nın kalecisi Kahn'a götürüldü. Kahn, yayın evine ilginç bir öneri sundu. Gece hayatı ve evli olmasına rağmen, bir barmaidle yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen tecrübeli kaleci, Münih'in gece kulüpleriyle ilgili rehber hazırlayabileceğini söyledi.
     
     Gözyaşına 4 maç ceza
     ŞİLİ Futbol Federasyonu, eşi benzeri görülmemiş bir cezayla tarihe geçti. Deportes takımının oyuncusu Rodrigo Riep, Antofagasta ile oynanan maçta hakemin gösterdiği sarı karta önce itiraz etti, ardından hüngür hüngür ağlamaya başladı. Rodrigo'ya federasyon 4 maç ceza verdi. Cezanın gördüğü kart nedeniyle değil, hakeme itirazı ve ağlaması sebebiyle verildiği belirtildi.
     
     Futbol gündemi:
•   Wolfsburg'dan ayrılan 34 yaşındaki Stefan Effenberg, Katar'dan aldığı transfer teklifini değerlendireceğini söyledi.
•   Aston Villa ve Everton kulüpleri, Sars salgını nedeniyle yaz için planladıkları Uzakdoğu kampını iptal etti.
•   Bayern Münih'in golcüsü Brezilyalı Elber, İspanya'nın güçlü ekibi Atletico Madrid'ten transfer teklifi aldığını açıkladı.
•   Stuttgart yenilgisi sonrası, düşme hattına inen Leverkusen'de Teknik Direktör T.Hoerster'in istifası kabul edilmedi.
•   5 - 2'lik Danimarka yenilgisi sonrası Romanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Popescu kararından vazgeçti.
•   İspanya Ligi'nde düşme korkusu yaşayan Rayo Vallecano, Teknik Direktör Gustavo Benitez'in görevine son verdi.     
     


SPOR


KARTAL'A UÇUŞ İZNİ YOK: 1-0
At yarışları
Avrupa Ligleri
Efes gönül aldı: 82-86
2. LİG puan durumu
NBA’de dün
Eczacı şampiyon gibi : 3-0
LUCE'NİN İSYANI
FENER'DE 1'LİK ZAMANI: 1-1
SAVUNMA ÇÖKTÜ
Evliya Çelebi gibi
NE DE OLSA HERKÜL
Veliefendi şenlendi
Altın kızlar
Rekorlar cebinde
Haber turu...
Sürpriz yok
Bir devin düşüşü
Cesaretin varsa

Yazarlar