BursaSpor Bölükbaşı: "Avrupa ihtimali yüzde 80-90"

Bölükbaşı: "Avrupa ihtimali yüzde 80-90"

30.05.2014 - 17:53 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "UEFA'nın kararı çarşamba günü kesinlik kazanacak ancak yüzde 80-90 oranında Avrupa Kupaları'na katılabilme şansımız var" dedi.

Bölükbaşı: Avrupa ihtimali yüzde 80-90

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "UEFA'nın kararı çarşamba günü kesinlik kazanacak ancak yüzde 80-90 oranında Avrupa Kupaları'na katılabilme şansımız var" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerini Özlüce Tesisleri'nde ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bursaspor'un, kentin ortak paydası olduğunu belirten Dündar, "Bursaspor'un başarısı, Bursa'nın başarısıdır. Şehrin tanıtılması noktasında Bursaspor'un çok büyük katkısı oluyor. Yeni yönetimimiz inşallah bir yıllık sürede sağlam temeller atar. Bu yıl talihsiz geçti. İnşallah seneye daha güzel yerlerde oluruz" ifadesini kullandı.

Bölükbaşı ise göreve geldikleri günden itibaren camia çevresinde kenetlenme mesajları verdiklerini hatırlatarak, bu çerçevede belediye başkanları, taraftarlar, sivil toplum örgütleri gibi her kesimden pek çok kişinin kendilerine ziyaretlerde bulunduğunu bildirdi.

Kentin desteğiyle el ele vererek Bursaspor'u güzel yerlere getireceklerini anlatan Bölükbaşı, şunları kaydetti: "Osmangazi Belediye Başkanımız, yaptığı çalışmalarla iki dönemdir Bursalı vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Özlüce Tesislerimizde yapılması gereken çim sahalarımız var. En büyük ilçe belediyemiz Osmangazi'den istekte bulunduk. Tüm belediyelerimizden bir şeyler istiyoruz. Geçtiğimiz gün Sayın Başkan'dan, tesislerimize tribünlü bir çim saha yapılması için söz aldık. Sağ olsun isteğimizi geri çevirmedi. Bunları Bursaspor için istiyoruz." - UEFA'nın disiplin soruşturması Bölükbaşı, UEFA'nın başlattığı disiplin soruşturmasına değindi.

Bu konuda karar aşamasına gelindiği bilgisini veren Bölükbaşı, "UEFA'nın kararı çarşamba günü kesinlik kazanacak ancak yüzde 80-90 oranında Avrupa Kupaları'na katılabilme şansımız var. Olursa da Bursasporumuz için çok güzel olacak. Bu sezon Avrupa Kupası maçlarımıza tüm belediye başkanlarımızla birlikte gitmek istiyoruz. Yeni stadyumumuz yapılıyor. İnşallah en kısa sürede bitecek. İnşallah Bursaspor gelecekte çok farklı olacak" diye konuştu.