BursaSpor Bölükbaşı: "Divan Kurulu'na hayırlı olsun"

Bölükbaşı: "Divan Kurulu'na hayırlı olsun"

19.06.2015 - 18:01 | Son Güncellenme:

Yeni göreve gelen Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı üyeleri, Bursaspor Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

Bölükbaşı: Divan Kuruluna hayırlı olsun

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette, divan başkanlık kurulu başkanı İdris Sevinç, ikinci başkan Murat Gülez ve divan kurulu üyeleri, kulüp başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

İlk ziyaretini Bursaspor Yönetim Kurulu'na yaptıklarını belirten Sevinç, "Bundan sonraki çalışmalarda, 'Bursaspor'a neler katabiliriz, taşın altına nasıl elimizi koyabiliriz, birlik ve beraberlik içerisinde nasıl daha iyi işler yapabiliriz?' düşüncesiyle bu ziyaretimizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Güzel işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Bölükbaşı da göreve yeni gelen divan başkanlık kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni dönemde, yeni yönetim ve divan kurulu ile yeni başarılara imza atmak istediklerini belirten Bölükbaşı, "Güzel bir seçimden sonra göreve geldiniz. Bundan sonraki süreçte Bursaspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için ortak çalışma içerisinde olacağız. Divan başkanlık kurulunun sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Divan kurulu, yönetim kurulu, taraftarımız ve Bursaspor'un diğer katmanlarıyla bir bütündür. Biz buralarda gelip geçiciyiz. Sonuçta Bursaspor kalıcı. Burada yapacağımız ortak çalışmalar Bursaspor'a güç katacaktır. Ben buna inanıyorum. Allah utandırmasın. Yeni dönemde inşallah yeni başarılara birlikte imza atacağız" diye konuştu.