1.Lig Boluspor ikinci yarıda savaşacak

Boluspor ikinci yarıda savaşacak

24.12.2013 - 17:44 | Son Güncellenme:

Boluspor Teknik Direktörü Durmuş, "İkinci devre her şey daha farklı olacak. Daha istekli, mücadele gücü yüksek ve daha çok savaşan yapımız ortada olacak" dedi.

Boluspor ikinci yarıda savaşacak

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlı ekip, antrenmana teknik direktör Besim Durmuş gözetiminde fitness salonunda kuvvet çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 20 dakika süren ısınmanın ardından sahaya çıkan futbolcular, iki grup halinde pas çalıştı. Hafif sakatlıkları bulunan Hakan Arslan ve Orhun Öztürk, takımdan ayrı salonda çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde futbolcular, dar alanda maç yaptı.

Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda puansal olarak beklentiye cevap veremediklerini söyledi. Oyunsal anlamda daha güçlü, güvenli ve rakip kaleye daha fazla giden yapıya kavuştuklarını belirten Durmuş, "İçerideki mağduriyetimizi gidermek adına Denizlispor karşılaşmasından 3 puanla dönmek istiyoruz. Devreyi kazanarak kapatmak ve herkese moral vermek istiyoruz" diye konuştu. İkinci devrede farklı bir takımın sahada olacağını anlatan Durmuş, "İkinci devre her şey daha farklı olacak. Daha istekli, mücadele gücü yüksek ve daha çok savaşan yapımız ortada olacak" ifadesini kullandı. Durmuş, Boluspor'un bulunduğu konumu ne camianın ne de oyuncularının hak etmediğini sözlerine ekledi. Boluspor, 16 puanla 15. sırada bulunuyor.

Yazarlar