Trabzonspor Bonnevay: Hasar aldık

Bonnevay: Hasar aldık

02.10.2014 - 22:51 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, 1-0 yenildikleri Legia Varşova maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Maçın ikinci yarısında sezonun en iyi 45 dakikasını oynadık. Ama buna rağmen golü bulamadık ve hasar aldık" dedi.

Bonnevay: Hasar aldık

Bonnevay, "Çok gelgitli maç oldu. Hızlı başladı. Rakibin iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Çok dağılmadan organize şekilde oynadıklarının farkındaydık. İlk yarıda golü yediğiniz zaman şaşkınlığa uğruyorsunuz. İlk devreyi iyi tamamlayamadık. Golden sonra bocaladık.

Haberin Devamı

Umut vadeden bir ikinci yarı oynadık. Trabzonspor’un ofansif yüzünü gördünüz. Sezon başından bu yana en iyi 45 dakikamız diyebilirim. Ama kaybettik. Bir çok fırsat bulduk ama gole ulaşamadık. Golü bulamadığınız zaman, mağlup olduğunuz saman sıkıntıya düşüyorsunuz. Çünkü 4 takımlı bir grup ve hasar aldık" diye konuştu.



BERG: GRUPTA HER TAKIMIN ŞANSI VAR

Legia Varşova Teknik Direktörü Henning Berg ise, "Bizim için çok iyi ve sevindirici bir sonuç. İlk 20 dakikada iyi oynadık,. Defansta ve kontratakta çok başarılıydık. Trabzonspor’un takımı çok güçlü. O yüzden böyle bir sonuç aldığımız için çok mutluyuz. Trabzonspor gerçekten iyi oynadı ama biz kazandık. Bu grupta her takımın şansı var" dedi.

Haberin Devamı



LEGİA 2 GÜN TRABZON’DA KALACAK

Legia Varşova, maçın ardından Trabzon’da iki gün süreyle kamp yapacak. Teknik Direktör Berg, Türkiye’deki hava şartlarının iyi olması nedeniyle Trabzon’da kalmaya karar verdiklerini ve çalışmalarını burada sürdürdükten sonra cumartesi günü Polonya’ya döneceklerini söyledi.