Trabzonspor Bordo-mavi gece!

Bordo-mavi gece!

21.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un kardeş kulübü Drogheda United’la dostluk maçı için geldiği İrlanda’da iki kentin ve kulübün yetkilileri dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Bordo-mavi gece

Aynı rengi taşıyan iki kulübün buluşmasında masa üzerinde duran kupa, “Sadri Şener 2010-2011 şampiyonluk kupasını İrlanda’da buldu” esprilerine yol açtı.
Drogheda kentinde bir otelde THY’nin sponsorluğunda Drogheda Belediyesi ve Drogheda United kulübü yöneticileri tarafından verilen yemeğe Başkan Şener ve yönetim kurulu üyeleri, Dublin Büyükelçisi Necip Egüz, CHP Milletvekili Faik Tunay, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Haluk Ilıcak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Drogheda United Başkanı Vincent Hoey, Drogheda Ticaret Odası Başkanı Padraig Kierans ve Belediye Başkan Vekili Linda Bell katıldı.
Hoey yaptığı konuşmada, “Avrupa’nın batısı ve doğusu burada buluştu. İnsanlar spor sayesinde kaynaşıp, ticaret yapıp daha sık bir araya gelebilir. Türkiye son yıllarda gelişti. Uluslararası planda ve Avrupa’da yapacağı iş ve önemli potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Aramızdaki dostluğun devam edeceğine inanıyorum. Bir gün Türkiye’nin bir yardıma ihtiyacı olursa, herhangi bir kıtlık yaşanırsa biz de buradan gemilerle yiyecek göndeririz” dedi.
Konuşmaların ardından iki kulübün başkanları birbirlerine hediyeler verdi.

Haberin Devamı

DİVAN’DAN destek çağrısı

Trabzonspor Divan Kurulu, ligde kötü günler yaşayan takımlarına destek çağrısında bulundu. Bordo-mavili kulübün büyük bir camia olduğunu belirten Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, “Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. ‘Tam destek, hep destek, takımına sahip çık” sloganıyla yola çıkılmalı” dedi. Özbak şöyle konuştu: “Toplantıda oyuncuların ve takımın içine düşürülmek istendiği ortamdan uzaklaşmasına katkı sağlamak amacıyla yola çıkılmalısı gerektiğinde karar kıldık.”

Yazarlar