Almanya Bundesliga Borussia Dortmund rahat turladı!

Borussia Dortmund rahat turladı!

29.10.2014 - 23:59 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi Borussia Dormtund, St. Pauli'yi 3-0 yenerek tur atladı.

Borussia Dortmund rahat turladı

Almanya Kupası'nın 2. turunda UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray'ın rakibi Borussia Dortmund, deplasmanda St. Pauli'yi 3-0 yenerek bir üst tura yükseldi.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund'un Hamburg Millerntor Stadı'nda ikinci lig takımı St. Pauli'ye karşı oynanan karşılaşmada ilk yarıyı Ciro Immoblile ve Marco Reus'un golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda St. Pauli takımı bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken, Borussia Dortmund Shinji Kagawa'nın attığı golle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) son 4 karşılaşmadan mağlup ayrılan Borussia Dortmund, Almanya Kupası'nda aldığı bu galibiyetle tur atlayarak moral buldu.

Bundesliga'da bu sezon beklediği sonuçları alamayan ve ligde son sırada yer alan Werder Bremen de 3. Lig takımlarından Chemnitzer FC'yi Fin Bertels ve Franco Di Santo'nun golleriyle 2-0 geçti ve bir üst tura yükseldi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Tayfun Korkut'un ekibi Hannover 96 ise deplasmanda ikinci lig takımlarınan Aalen'e 2-0 yenilerek kupadan elendi.

Bundesliga'nın diğer takımı Hertha Berlin ise deplasmanda 3. Lig takımlarından Arminia Bielefeld'e karşı normal süresi ve uzatmaların 0-0 biten karşılaşmada penaltı atışları sonrasında 4-2 yenildi.

Başkent ekibi bu sonuçla Almanya Kupası'na 2. turda veda etti.

Almanya Kupası'nda bugün oynanan karşılaşmalarda alınan diğer sonuçlar şöyle:

Kickers Offenbach - Karlsruhe: 1-0
Dynamo Dresden - Bochum: 2-1
Duisburg - FC Köln: 1-4
Kaiserslautern - Greuther Fürth: 2-0

Almanya Kupası 2. turda bugün 8 maç yapılacak.