Skorer Böyle maçlar yılda 10 kez oynanmalı

Böyle maçlar yılda 10 kez oynanmalı

24.10.2009 - 15:05 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Neeskens'ten ilginç derbi yorumu...

Böyle maçlar yılda 10 kez oynanmalı

Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlarken antrenör Johan Neeskens bu tip derbilerde futbolcuların ekstra motivasyona ihtiyaçları olmadığını söyledi. Neeskens, Barcelona'da Real Madrid'e karşı bu tip maçlar oynadıklarını hatırlatırken ''Böyle derbiler yılda 10 kez oynanmalı'' ifadelerini kullandı.

LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Galatasaray savunmasının yıldızı Servet Çetin de derbi için; geçmiş yıllarda fikstür ya da sakatlık gibi şanssızlıklarının olduğunu, ancak bu kez daha şanslı olan tarafın kendileri olduğunu iddia etti.

Bu arada Galatasaray'da derbi öncesi Emre Aşık dışında sakat futbolcu bulunmazken sakatlığı geçen Hakan Balta'nın ilk 11'deki yerini alacağı belirtildi. Dinamo Bükreş karşısında teknik direktör Rijkaard tarafından dinlendirilen Arda, Baros ve Gökhan Zan'ın da dev derbide forma giyeceği ifade edildi. Hollandalı teknik adamın Baros'u yine tek forvet oynatacağı belirtilirken forvet arkasında Elano'nun görev yapacağı ileri sürüldü.

Arda'yı orta sahanın solunda görevlendirerek Kewell'ı yedek kulübesine gönderecek olan Hollandalı teknik adamın göbekte Mustafa Sarp - Ayhan ikilisini de bozmayacağı sağ tarafta Keita'nın forma giyeceği öğrenildi.

Yazarlar