Futbol Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi?

15.03.2016 - 21:02 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligindeki temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam deplamanda Braga'ya konuk oluyor. Braga Fenerbahçe maçında temsilcimiz Fenerbahçe avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Peki Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda İşte detaylar...

Braga Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi

Fenerbahçe Braga deplasmanında tur için sahaya çıkacak Temsilcimiz Fenerbahçe Braga deplasmanında avantajlı skor elde edip işi bitirmek istiyor. Peki Braga Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

HIRVAT HAKEM BEBEK YÖNETECEK

Braga ile Fenerbahçe arasında perşembe günü Portekiz'de oynanacak UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçını Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek yönetecek.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı tek gollü galibiyetle kapatan Fenerbahçe, alacağı tüm galibiyet ve beraberliklerde tur atlayan taraf olacak. 2-1, 3-2, 4-3 gibi gollü mağlubiyetlerde de deplasman golü kuralı nedeniyle sarı lacivertliler adını çeyrek finale yazdıracak.

Braga ise temsilcimizi elemek için 2 farklı galibiyet almak zorunda. 1-0'lık Braga galibiyetinde ise 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. 120 dakika da tek gollü Braga üstünlüğüyle sona ererse çeyrek finale yükselecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Haberin Devamı

BRAGA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Braga Fenerbahçe rövanş karşılaşması, 17 Mart Perşembe günü saat Estadio Municipal de Braga Stadı'nda oynanacak. Futbolseverler 22.05'te başlayacak olan mücadeleyi TRT 1'den canlı izleyebilecek.

KANARYA'NIN AVRUPA'DA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fenerbahçe, 10 Mart Perşembe günü oynanan Braga maçıyla Avrupa'daki yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı ve kulüp rekoru kırdı.

Son yenilgisini, UEFA Avrupa Ligi grup mücadelelerinin ilk haftasında 17 Eylül 2015'te Molde'ye karşı alan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı 8 maçta dörder galibiyet ve beraberlik elde etti.

Braga karşısındaki golün sahibi Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu seçildi ve haftanın ilk on birinde yer aldı.

Braga karşısındaki golün sahibi Mehmet Topal, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu seçildi ve haftanın ilk on birinde yer aldı.

BRAGA CEPHESİNDE HEDEF GALİBİYET
Fonseca: "Defansı güçlü tutup Fenerbahçe’ye fırsat vermemeye çalışacağız"
Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe’ye 1-0 kaybettikleri maçın rövanşında kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.
Estadio Municipal Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına Fonseca ve oyuncusu Nikola Vukcevic katıldı.
Portekizli teknik adam, "Buradaki maç daha önemli. Turu atlayan takım çeyrek finale çıkacak. Gelecek adına önemli bir maç. Her zamanki gibi çıkıp oynayacağız. Fenerbahçe çok avantajlı ve güçlü bir takım. Evimizde çok daha zorlu maçlar gördük ve kazandık. Elimizden gelen bütün gücümüzle yarın oynayıp son dakikaya kadar kazanmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Portekiz Ligi’nde Belenenses’e 3-0 yenildikleri maçın kimseyi yanıltmaması gerektiğini aktaran Fonseca, "Elimizden geleni yapacağız. Defansın yanı sıra atak futbolu da oynayacağız. Defansı güçlü tutup Fenerbahçe’ye fırsat vermemeye çalışacağız. Bulduğumuz fırsatları da değerlendirmeliyiz. Fenerbahçe’nin hem savunmada hem de hücumda güçlü olduğunu biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
Bragalı futbolcu Vukcevic ise yarın sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayarak, "Sahamızda çok zorlu maçlardan galip geldik. Bütün gücümüzle yarın oynayıp kazanacağız" şeklinde konuştu.
"ORADA GOL ATAR, TURU GEÇERİZ"

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, ilk maçın ardından yaptığı açıklamada 1-0 kazandıklarını ama tur hala iki tarafa da yakın olduğunu ve ikinci maç çok zor olacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Portekizli hoca orada takımının 1 gol atacağına inandığını ve turu geçeceklerini vurgulamıştı.

BRAGA MAÇI ÖNCESİ KAYSERİ MORALİ

Sarı lacivertliler, Avrupa Ligi'nde oynayacağı Braga maçı öncesi Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u konuk etti.

Oyunca ikinci devre dahil olan Robin van Persie'nin 53. dakikada attığı gol Fenerbahçe'ye 3 puanı ve maç fazlasıyla liderliği getirdi.

DİEGO MU OZAN MI?

Fenerbahçe'de, bu maç öncesinde Diego'nun cezasının sona ermesi teknik ekibin elini rahatlattı.

Gruplardaki Celtic maçında kırmızı kart gören ve UEFA'nın 3 maçla cezalandırdığı Diego, Lokomotiv Moskova maçları ile Braga ile oynanan ilk maçta cezasını tamamladı. Teknik direktör Vitor Pereira da bu maçlarda Diego'nun yerine Ozan Tufan'a şans verdi.

Perşembe günü deplasmanda Braga ile rövanş maçı ardından da Galatasaray ile Türk Telekom Arena'da oynanacak derbi öncesinde Pereira kadroyu iki maçta da diri tutmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Kayserispor maçında da bazı oyuncularını dinlendiren Portekizli teknik adamın Diego'yu kadroya alması ancak oyunun gidişatına göre şans vermesi ihtimali bulunuyor. İlk maçta mağlup olan Braga'nın gol arama zorunluluğu üzerinde duran Pereira orta sahadayı dirençli tutarak rakibi kanatlardan hızlı hücumlarla vurmak istiyor. Pereira yine de Diego-Ozan tercihi için son antrenmana kadar bekleyecek.

AVRUPA DÖNÜŞÜ GALATASARAY DERBİSİ

Mart ayıyla birlikte Avrupa arenasında tekrar sahaya çıkan Fenerbahçe, yoğun bir fikstürün de içine girdi.

Sarı lacivertliler Portekiz deplasmanından döndükten sonra 20 Mart Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de TT Arena'da Galatasaray-Fenerbahçe derbisine çıkacak.

Bu durum sarı-lacivertlilerde yoğun bir tempoyu da beraberinde getiriyor. Bu sürede bazı oyuncularının dinlenme şansı bulamadığını gören teknik direktör Vitor Pereira da Kayserispor maçında uzun süredir görev alan oyuncularından bir kısmını dinlendirdi.

Pereira'nın bu hamlesi önlerindeki iki kritik maçı düşünmesinden kaynaklandı. Deneyimli çalıştırıcı hem Braga hem de Galatasaray deplasmanında takımından yüksek tempolu bir oyun beklediği için kritik gördüğü bazı oyuncuları korumuş oldu.

Tedavilerine devam edilen Gökhan Gönül ve Lazar Markovic'in ise özel program dahilinde çalıştıkları duyuruldu.

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçından sonra İstanbul'da iki günü olacak. Ardından çarşamba günü Braga maçı için 4 saatlik bir uçak yolculuğuyla Portekiz'in Porto kentine gidecek sarı-lacivertli kafile, perşembe akşamı maça çıkacak. İstanbul'da 1-0 yendiği rakibinden tur vizesi almak isteyen sarı-lacivetliler maç gecesini Braga'da geçirmek zorunda kalacak. Kafile cuma günü İstanbul'a dönecek.

Fenerbahçe'yi pazar günü ise Türk Telekom Arena'da Galatasaray derbisi bekleyecek. Cuma Portekiz'den dönen kafile için derbi hazırlığı cumartesi günüyle sınırlı kalmak zorunda. Ancak Pereira, Avrupa Ligi gruplarındaki Molde deplasmanı dönüşünde takımı havaalanından tesislere götürmüş ve antrenman yaptırmıştı. Portekizli teknik adamın bu kez yine bu sisteme başvurması olası görünüyor.